Palīdzēsim cits citam sagatavoties skolai!

Jau otro gadu no 16.augusta līdz 5.septembrim Rīgas domes  Labklājības departaments sadarbībā ar tirdzniecības centru Domina un Latvijas Sarkano Krustu organizē sociālo akciju Mantinieks. Akcijas ietvaros t/c Domina telpās (Ieriķu ielā 3) būs atvērts mācību grāmatu un citu mācību vai studiju procesam nepieciešamo lietu maiņas punkts Mantinieks.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Akcijas laikā ikviens rīdzinieks ir aicināts apmeklēt maiņas punktu, ņemot līdzi iepriekšējo gadu mācību grāmatas, kancelejas preces, somas u.tml. lietas, kuras varēs tur atstāt, pretī izvēloties kādu sev nepieciešamu skolas piederumu vai grāmatu, ko sagādājuši līdzcilvēki vai uzņēmēji. Mantām ir jābūt labā stāvoklī un izmantojamām! Turklāt maiņa nebūt nav obligāta – skolas lietas var arī ziedot! Pēc 5. septembra lietas, kuras būs palikušas bez saimnieka, sadarbojoties ar Latvijas Sarkano Krustu tiks nogādātas ģimenēm, kurām šīs skolas preces nepieciešamas.


Visi interesenti aicināti uz maiņas punkta Mantinieks atklāšanu 16. augustā plkst. 13:00. Preses konferencē piedalīsies Labklājības departamenta direktore Inese Švekle, Latvijas Sarkanā Krusta Rīgas Centra komitejas izpilddirektore Ketija Tālberga un t/c Domina mārketinga un komunikācijas departamenta direktors Damiens Carliers (Damien Carlier).
Laipni gaidīti visi topošie, esošie un bijušie skolnieki – palīdzēsim cits citam sagatavoties skolai!

Reklāma
Reklāma


Šā gada septiņos mēnešos Rīgas Sociālajā dienestā reģistrētas 15 362 trūcīgas ģimenes, no kurām 6 314 (41%) ir trūcīgas ģimenes ar bērniem.

Neskaidrību gadījumos informāciju var iegūt zvanot pa Rīgas domes Labklājības departamenta bezmaksas informatīvo tālruni 80005055, P,O,T,C no 9:00 – 17:00 un Pt no 9:00 – 16:00. No 17:00 – 21:00 darbojas automātiskais atbildētājs. Papildus informāciju par sociālo palīdzību un sociālajiem pakalpojumiem Rīgas pilsētā var iegūt Labklājības departamenta mājas lapā www.ld.riga.lv.

Informāciju sagatavoja: Rīgas domes Labklājības departamenta Iedzīvotāju informēšanas sektora vadītāja Lita Brice