Kartona kaste par raķeti!

Bērnu ballītē valdīs jautrība un prieks, ja viņiem būs iespēja darboties - griezt, līmēt, zīmēt, krāsot, būvēt, plānot. Ļaujiet bērniem taisīt raķetes, mājas un mašīnas no kartona kastēm. 

Kartona kaste par raķeti!

FOTO: Shutterstock.com

Bērnu ballītē valdīs jautrība un prieks, ja viņiem būs iespēja darboties - griezt, līmēt, zīmēt, krāsot, būvēt, plānot. Nepieciešams sagatavot daudz un dažāda izmēra kartona kastes, šķēres, līmi, līmlenti, zīmuļus, flomāsterus. 

Mazākajiem bērniem tēti var palīdzēt izdomāt un izplānot, ko veidot, bet lielākiem bērniem ļaujiet darboties pašiem. No kartona kastēm var izveidot - raķeti, lidmašīnu, māju, automašīnu, suņu būdu, mēbeles leļļu mājai, vilcienu u.c. Ja ir pieejamas lielas kartona loksnes vai kastes, bērni var veidot augumam atbilstošas lietas. No mazākām kartona kastēm veidojiet leļļu mājām mēbeles vai mazas sacīkšu mašīnas. 

Darbojoties bērniem sāks raisīties idejas, un galarezultāts būs iespaidīgs, neaizmirstiet procesu un rezultātu iemūžināt fotogrāfijās. Nākamajā gada bērns varēs pieņemt jaunus izaicinājumus un censties pārspēt iepriekšējā gadā paveikto. 

Reklāma
Reklāma