Vismodernākie apavi ar lipekļu aizdari mazajiem

Vai Tev patīk streetwears (ielas apģērbi) un tāpēc vēlies apģērbt savu mazuli vai pirmsskolas vecuma bērnu ielas modes garā? Nav nekā vieglāka! Labākie pilsētas zīmoli piedāvā daudz sporta apavu mazajiem, tostarp ikonisko "pieaugušo modeļu" mini versijas, kuras ir apdarinātas ar lipekļu aizdari. Nezini, kuras jauniešu sporta apavus izvēlēties? Mēs esam sastādījuši jums labāko sarakstu!
Labākie pilsētas zīmoli piedāvā daudz sporta apavu mazajiem

FOTO: Publicitātes foto

Labākie pilsētas zīmoli piedāvā daudz sporta apavu mazajiem

Nike Air Force 1 Mid


Šie ikoniskie Nike sporta apavi ir pieejami zīdaiņu, kā arī mazu bērnu versijā. Protams, abos variantos ir lipekļu aizdare, kas atvieglo apavu uzvilkšanu un novilkšanu. Vari tās iegādāties tipiski bērnišķīgā dizainā, piemēram, zilā krāsā, vai arī izvēlēties kādu pieklusinātā krāsā, piemēram, baltā ar brūnu "slidu" apdari. Nike Air Force 1 Mid bērniem, kas pārņēmušas vairākus ieteikumus no saviem "pieaugušo" kolēģiem un b-ball saknēm, papildinās jebkuru junioru stilizāciju. Nike apavi bērniem – apavi ar lipekļu aizdari lieliska izvēle Tavam bērnam.

 

adidas Superstar


Vēl viens no ikoniskajiem modeļiem junioriem un labākā no iespējām, kad runa ir par adidas apaviem ar lipekļu aizdari. adidas Superstar sporta apavi ar raksturīgo čaulu uz pirkstgaliem nu jau ir 50 gadus veci, un, lai atzīmētu jubileju 2020. gadā, zīmols ir izlaidis jaunu, uzlabotu versiju. Par laimi, zīmols nav aprobežojies tikai ar priekšlikumiem pieaugušajiem sporta apavu cienītājiem, tāpēc Tu vari uzdāvināt adidas Superstar 2020 ar lipekļu aizdari standarta krāsās arī zīdainim. Nekavējies - Tavs bērns agri vai vēlu novērtēs Tavu lielisko streetwear klasikas izvēli.

 

Vans Old Skool


Sporta apavi ir neaizvietojami, taču ikviena sneakerheada garderobē - liela vai maza - noteikti jābūt Kalifornijas zīmola apaviem. Ja plāno tos iegādāties savam junioram, noteikti apsver bērnu Vans Old Skool apavus ar lipekļu aizdari. Ikoniskais viļņu motīvs un papildus interesantā apdruka lieliski iederas jaunākā pilsētas stilā. Kedas ar lipekļu aizdari ir lieliska izvēle Tavam bērnam pavasarī un vasarā - vieglas un gaisīgas, ar elastīgu un saķeri izturīgu gumiju, tās ir piemērotas pat mazuļiem, kuri vēl tikai sāk spert pirmos soļus.

 

Reklāma
Reklāma

Sky Jordan 1


Šis, iespējams, ir visefektīvākais no šeit minētajiem modeļiem. Sky Jordan 1 kids apavi ar lipekļu aizdari ir Air Jordan 1 mini versija. Tās izceļas ar spārnu formas lipekļu aizdari un nedaudz augstāku augšējo daļu, kas izgatavota no kombinētiem materiāliem - lieliski balsta pēdu. Tie ir sporta apavi, kas atgādina basketbola laukumu, pa kuru "lido" spēlētāji. Tie ir pieejami dažādās krāsās. Izvēlies kādu no pieklusinātām balto un pelēko vai arī izvēlies melno un sarkano krāsu, kas vairāk asociējas ar čempionāta zīmolu?

 

New Balance 500 un New Balance 574


Mums jau ir streetwear ikonu mini versijas, b-ball un skeitera noskaņās, tāpēc ir pienācis laiks... klasiskajiem sporta apaviem ar lipekļu aizdari, un labākos no tiem piedāvā New Balance. New Balance 500 un New Balance 574 bērniem modeļiem ir sportisks siluets, kā arī tie ir šūti no elpojošiem materiāliem. Vari tos iegādāties savam mazulim un pirmsskolas vecuma bērnam, izvēloties no krāsu klāsta. Balts, tumši zils, sarkans, dzeltens vai varbūt violets būs ideāli piemērots? Viss ir atkarīgs no Tavas un Tava bērna individuālās gaumes!

 

Vai jau zini, kādus apavus ar lipekļu aizdari nopirksi savam junioram? Iepriekš minētos un daudzus citus modeļus atradīsi Sizeer online veikalā un konkrētos Sizeer klātienes veikalos.

Saistītie raksti