Neskatoties uz nosodījumu, sieviete turpina ar krūti barot savus bērnus, tostarp piecus gadus veco Džoelu

Laura Smita (25) no Mičiganas (ASV) turpina barot savus bērnus - Benetu (2) un Džoelu (5) - ar krūti, neskatoties uz sabiedrības nosodījumu. Sieviete norāda, ka mātes piens uzlabojot imūnsistēmu, viņa turpināšot bērnus barot ar krūti līdz astoņu gadu vecumam, ziņo DailyMail.

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Māte norāda, ka bērniem nekad neesot bijusi nepieciešamība pēc zālēm. Ar pienu bērnus barojot divas līdz trīs reizes dienā.

“Imunitātes ieguvumi ir neiedomājami. Cilvēki neapzinās, cik daudz vitamīnu un uzturvielu ir mātes pienā. Domāju viņus barot līdz astoņu gadu vecumam. Ja bērni paši vēlēsies ilgāk, tad noteikti neatteikšu. ”

Dakteri ieteikuši pamazām bērnus atradināt no krūts, sasniedzot sešu mēnešu vecumu. “Mana māte mūs baroja ar krūti, kad bijām četrus un piecus gadus veci, ” atceras Laura Smita. Ģimenē viņi bijuši pieci bērni. Paralēli bērniem gan, protams, dota arī cita pārtika, tāpat darot ar saviem dēliem. 

 

Reklāma
Reklāma

Sieviete atklāj, ka bieži saņemot lielu nosodījumu no sabiedrības, tādēļ reizēm vilcinoties bērnus barot sabiedriskās vietās – zooloģiskajā dārzā vai parkos, tomēr to darot. Izvairoties vienīgi tirdzniecības centros, kur ir pārāk daudz cilvēku.

Arī no draugiem saņemot kritiku, tomēr priecājoties, ka vīrs šajā ziņā esot atbalstošs. “Es tik ļoti mīlu viņus barot, tas mūs satuvina.”

“Tā kā piecus gadus vecais Džoels ir jau liels, tad svešinieki bieži uz mani skatās nosodoši, bet tas taču ir dabiski, ” neizpratnē ir sieviete. Viņa uzskata, ka ir pārāk daudz stereotipu, kā drīkst un kā nedrīkst. Ļoti cerot, ka vienu dienu tā vairs nebūs.

Saistītie raksti