Ciemos pie Meža pūces – attīstības studijas jūsu bērnam

Vai Jūsu mazulis vēl ir pavisam maziņš un pagājušajā dzimšanas dienā ar milzu lepnumu nopūta pirmo svecīti uz dzimšanas dienas tortītes? Vai arī Jūsu mazais jau sasniedzis 3 gadu vecumu un par visu vairāk vēlas daudz ko paveikt saviem spēkiem? Varbūt Jūsu mazais jau uzskata sevi par „lielu”, un viņa attīstībai ir nepieciešamas gan īpašas nodarbības, gan arī sadarbība ar citiem līdzīga vecuma bērniem?

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Lai kādā pirmsskolas vecuma grupā būtu Jūsu atvase, bērnu attīstības studijā Ciemos pie Meža pūces varēsiet atrast tieši viņam derīgākās nodarbības un aktivitātes.

Vismīļākajam, vismazākajam, visprasīgākajam – bēbīšu skoliņa (1-2 g.v.)
Jūsu mazulis ir pavisam mazs un tikai nesen sācis staigāt? Vai arī jau iemanījies ne tikai gana raiti skriet, bet arī paust savas domas? Tad ir pienācis laiks pilnīgi jaunai un vērtīgai pieredzei - bēbīšu skoliņas apmeklējumam!
Bēbīšu skoliņā Jūsu mazulis iemācīsies sajust, sataustīt, sadzirdēt un izprast plašo pasauli, uzzīmēs savus pirmos mākslas darbus un iegūs pirmos draugus. Lasīsim un izdzīvosim pasakas, vingrosim, dziedāsim un dejosim.

Mazajam prātniekam un topošajam skolniekam – attīstības studija (2 –3 g.v., 3-4 g.v., 4,5- 6 g.v.)
Attīstības studijā ar rotaļu un dažādu izzinošu aktivitāšu palīdzību palīdzēsim Jūsu bērnam iepazīt pasauli un tās likumsakarības.
Iepazīsimies ar dabu, mācīsimies gadskārtu ieražas, lasīsim pasakas un dzejoļus, skaitīsim un burtosim, lasīsim un rakstīsim, zīmēsim un pētīsim – un to visu darīsim pieredzējušu audzinātāju vadībā un atbilstoši tieši Jūsu bērna vecumam un vajadzībām.
Un, protams, mūsu attīstības studijā mācīsimies visas tās sociālās prasmes, kas ir tik svarīgas ikdienas saskarsmē ar vienaudžiem skolā - draudzēties, dalīties rotaļlietās un izteikt savu mazo, bet svarīgo viedokli.

Mazajam māksliniekam – zīmēšanas studija (2,5 – 3,5 g.v.; 4-6 g.v.)
Mūsu zīmēšanas studijas pamatprincips ir pārliecība, ka talants ir katrā bērnā, un vissvarīgākais ir – ļaut talantam uzplaukt jau agrā bērnībā. Zīmēšanas studiju vada profesionāls mākslinieks ar pedagoģisko izglītību, kas spēj pamanīt un attīstīt tieši jūsu bērnā slēptos talantus!
Zīmēšanas studijā ar rotaļu principa palīdzību mācīsim jūsu mazajam zīmēt, lipināt, veidot, krāsot un gleznot. Attīstīsim telpisko un krāsu izjūtu, mācīsimies veidot kompozīcijas. Ilustrēsim pasakas, veidosim scenogrāfiju leļļu teātra izrādēm, strādāsim ar dažādām krāsām un citiem materiāliem.

 

 

Reklāma
Reklāma


Dziedot dzimu, dziedot augu – mūzikas studija (2 –3 g.v., 3-4 g.v., 4,5- 6 g.v.)
Mūsu mūzikas studijā kopā ar jūsu bērniem mācīsimies atšķirt dažādu toņu skaņas, dziedāt, klausīties mūziku, kustēties mūzikas ritmā, un – izjust dzīvesprieku un citu sajūtu gammu, ko var sniegt mūzika.

Labi palīgi noder vienmēr
Mūsu attīstības studijā pēc Jūsu vēlmes varam piesaistīt arī logopēdu un psihologu, kas palīdzēs veicināt valodas un runas attīstību, kā arī konsultēs Jūs un Jūsu bērnu dažādās situācijās.
Ja Jūsu ģimenē jau ir skolnieks, piedāvājam pēc stundām privātskolotāja vadībā mazās vienaudžu grupās apgūt skolas angļu valodas programmu, kā arī papildināt angļu valodas zināšanas.

Gaidām Jūs Mežciemā un Pļavniekos.
Tel.: 29282738
Email: info@mezapuce.lv

www.mezapuce.lv