Raibais saldējums

 18. jūlijs 2009 20:00 Recepte


Foto: Viktorija Kuprijanova, http://www.fotostill.lv/


Auzu pārslas apgrauzdē drusciņ uz sausas pannas, riekstus sasmalcina, bet rupji, nevis smalki; sajauc visu kopā ar rozīnēm. Kārto stikla saldējuma trauciņos - saldējums, virsū ber kārtu  sausā maisījuma, tad atkal kārtu saldējuma un t.t.  Šis daudzums domāts 4 porcijām. Ja grib, saldējuma var vairāk. Recepte ļoti vienkārša. Visu var sagatavot jau iepriekš un turēt vajadzīgajam gadījumam. Ciemiņi atnāk, 5 min. un cienasts gatavs, ātri un ļoti garšīgi, kā arī savdabīgi. Labu apetīti un jauku noskaņojumu Jums visiem! 

Sastāvdaļas

1. Rozīnes
1-2 ēd.karotes
2. Dažādi rieksti
2-3 ēd.karotes
3. Auzu pārslas
5-6 ēd.karotes
4. Saldējums
300 grami