Aizejot no karaļnama hercogiene Megana naudu pelnīs, ierunājot Disneja multenītes

Lielbritānijas prinča Harija kundze Megana noslēgusi vienošanos ar "Disney" filmu studiju par multfilmu personāžu ierunāšanu, ziņo respektablais medijs "The Time". Tas, iespējams, ir pirmais solis finansiālai neatkarībai, par kuru Harijs un Megana paziņoja, faktiski pametot britu karaļnamu.

Saseksas hercogu pāris Harijs un Megana atteikušies no britu karaļnama oficiālajiem pienākumiem un pošas dzīvot savu dzīvi citādāk.

FOTO: Shutterstock.com

Saseksas hercogu pāris Harijs un Megana atteikušies no britu karaļnama oficiālajiem pienākumiem un pošas dzīvot savu dzīvi citādāk.

"The Time" gan nenorāda avotu, kas sniedzis informāciju par hercogienes Meganas pavērsienu karjerā un darba jomā, jo avots vēlējies saglabāt anonimitāti. Vienlaikus tiek ziņots, ka viņas "Disney" studijā nopelnītā nauda aiziešot ziedojumos labdarības organizācijai "Elephants Without Borders" jeb Ziloņi bez robežām. 

Medijos jau vēstīts, ka Saseksas hercogu pāris Harijs un Megana atteikušies no britu karaļnama oficiālajiem pienākumiem un pošas dzīvot savu dzīvi citādāk. Pirms lēmuma paziņošanas instagramā pāris nebija konsultējies ar Lielbritānijas karalieni Elizabeti II, vienlaikus solot viņai turpmāku atbalstu. Savukārt oficiālā karaļnama nostāja attiecībā uz dumpinieku soli ir skarba. 

Elizabete II pavēlējusi, lai viņš vispirms nokārto visus jautājumus ar savu tēvu princi Čārlzu. Karaliene lūgusi, lai nopietnus paziņojumus mazdēls atliktu līdz brīdim, kad šo jautājumu izskatītu ģimeniskā apspriedē. Tomēr princis par saviem ģimenes plāniem paziņojis skaļi, neņemot vērā karalienes ieteikumu nogaidīt. Karaļnama vecākie padomnieki uzskata, ka Hariju un Meganu par šādu rīcību noteikti sodīs.

“Tā ir rupja sacelšanās. Princis Čārlzs paziņojuma teksta kopiju saņēma vien desmit minūtes pirms tam, kad to publicēja internetā,” norādījis kāds no karaļnama, kas vēlējies palikt anonīms.

Reklāma
Reklāma

 

Avots: Jauns.lv