Latvijā radīta eleganta gultiņa zīdaiņiem - "Mezglotava" Knot Cradle

Tiem, kuriem patīk dabīgs materiāls, skaists, funkcionāls un ilgtspējīgs dizains novērtēs latviešu zīmola "Mezglotava" radīto gultiņu Knot Cradle, kas būs lieliski piemērota pašiem mazākajiem. Mezglotava ir Sanitas Spilves izveidots zīmols, kas piedāvā dažādus mezglotus mājas akcentus un dekorus ikdienai un svētkiem. Mezgliem tiek izmantotas dažāda biezuma džutas, kokvilnas un lina auklas.

Latviešu zīmols Mezglotava radījis gultiņu Knot Cradle

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Latviešu zīmols "Mezglotava" radījis gultiņu Knot Cradle

Knot Cradle ir Latvijā radīta dizaina gultiņa, kas izgatavota no ozolkoka un 100% kokvilnas diega mezglošanas tehnikā. Gultiņa ir piemērota mazulim no dzimšanas brīža līdz mazulis sāk velties un sēdēt. Gultiņa ir viegli saliekama un pārvietojama, vienkārši paņemama līdzi, dodoties ārpus mājas.


Gultiņa būs brīnišķīga izvēle jūsu mazulim, tā aizņem maz vietas, tajā var ievietot gan matracīti, gan “ligzdiņu”. Gultiņai ir ne tikai funkcionāla nozīme, bet tā kalpos arī kā skaists un unikāls dizaina elements jūsu bērnistabā, ienesot romantisku un mājīgu noskaņu.
Papildus ir iespējams iegādāties:

  • Latvijā ražotu OSSOV zīdaiņiem paredzētu matraci, kas ir izgatavots no dabīgas kokosa koiras un tam ir visas nepieciešamās īpašības pirmajam dzīves gadam;
  • gultiņas izmēriem piemērotu lina paladziņu dažādās krāsās.

Tehniskie parametri
Gultiņas rāmis: 89cm x 72cm x 80cm
Gultiņas pītā daļa: 73cm x 45cm x 39cm


Cenas:
Gultiņa 390 eur
Matracis 60 eur
Palags 10 eur

Mezglotavu atradīsi:
Facebook.com/Mezglotava
Instagram.com/Mezglotava