Lāzera peintbols bērnu ballītē - spēlē 2h, bet maksā par 1h

Tuvojas bērna dzimšanas diena vai citi svētki, ko gribas atzīmēt īpašāk nekā parasti? Varbūt brīvdienas ar ģimeni gribas pavadīt aktīvi un jautri? Lāzera peintbols jeb laser tag GUNSnLASERS āra vai iekštelpu trasēs ir labākā ideja. Izmanto 1=2 akciju un spēlē 2h par 1h cenu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

1=2 akcija
Reģistrējot 2h lāzera peintbola spēli vismaz piecām personām līdz 30.11.18., Tev būs jāmaksā tikai 10€/pers.

Sarīko bērnam neaizmirstamu dzimšanas dienas pasākumu, ko novērtēs gan pats gaviļnieks, gan ballītes viesi un vecāki!


2h spēle tikai 10€/pers. - viss spēlei vajadzīgais ekipējums ir iekļauts cenā, papildu izmaksu nav.


Vēlies uzzināt vairāk par šo izdevīgo akciju? Apmeklē GUNSnLASERS mājaslapu TE un reģistrē spēli internetā dažu minūšu laikā! Lāzera peintbols ir piemērota aktivitāte jau no 4 gadu vecuma, jo trāpījums ir jūtams tikai ar nelielu vibrāciju un skaņas signālu galvassaitē, tādēļ ballīti pie GUNSnLASERS var rīkot gan pirmsskolas, gan skolas vecuma bērniem un arī pieaugušajiem.

 

Akcijas noteikumi:

  • 2h spēle tikai 10€/pers.
  • Cena spēkā spēlēm darbadienās no pirmdienas līdz ceturtdienai
  • Minimālais spēlētāju skaits 5 personas
  • Akcija darbojas GUNSnLASERS Juglas, Mežaparka un Andrejostas izklaides parkos
  • Akcija spēkā no 29.10.18. līdz 30.11.18. (spēlei jābūt reģistrētai un jānotiek šajā laika periodā)

Vairāk informācijas par akciju lasi GUNSnLASERS mājaslapā ŠEIT!


Kas ir lāzera peintbols?
Iespējams, kādreiz jau ir dzirdēts vai pat spēlēts lāzera peintbols jeb lāzertags. Lāzera peintbols ir sportiska un ļoti populāra spēle, kurā daudzīga šaudīšanās notiek ar nekaitīgiem lāzera stariem. Trāpījuma uztveršanai tiek izmantotas īpašas galvas saites ar sensoru, kas reaģē līdz pat 200m attālumam neatkarīgi no laikapstākļiem. Daudz veselīgāka alternatīva datora spēlēm, jo spēles laikā ir aktīvi jākustas, jāskrien un jābūt viltīgam, lai pretinieks nepamanītu.

Atškirībā no klasiskā peintbola, kurā izmanto krāsainas bumbiņas, lāzera peintbolā nav jāizstājas no spēles tiklīdz pretinieks ir Tev trāpījis. Skrien uz savu bāzi, nospied atdzīvošanās pogu un turpini cīnīties! Azarts un cīņas spars palīdzēt savai komandai gūt uzvaru būs patiešām liels un tieši šīs sajūtas pozitīvi uzlādēs un dos enerģiju vēl pāris dienām uz priekšu.

 

Diplomi katram spēlētājam
Pēc spēles katrs dalībnieks saņems individuālu diplomu ar saviem rezultātiem - būs patīkama piemiņa no spēles un iespēja savus rezultātus salīdzināt ar citiem. Kā tas iespējams? Visa statistika tiek uzkrāta ierocī un pēc tam nolasīta īpašā programmā.

Komandas sacentīsies par labāko reitingu, savukārt starp dalībniekiem tiks sadalītas tādas nominācijas kā:
1. Rembo - visvairāk izšautas lodes
2. Kamikadze - visvairāk ticis sašauts
3. Snaiperis - visaugstākā precizitāte
4. Neievainojamais - vismazāk ticis sašauts
5. Iznīcinātājs - visvairāk sašāvis citus
6. Kareivis - visaugstākais reitings
Viens no iemesliem, kādēļ lāzera peintbols patīk tik daudziem, ir precīzie rezultāti. Ikviens vēlas būt labākais un iegūt kādu no sešiem tituliem. Taču tas vēl nav viss!

 

GUNSnLASERSFoto: gunsnlasers.lv no Mammamuntetiem.lv Tēva dienas pasākuma Vērmanes dārzā


Dažādas misijas
Lāzera peintbols nav vienkārši aktīva kustēšanās pa spēles laukumu. Visu spēles laiku ar spēlētājiem kopā ir instruktors, kurš gan izskaidro noteikumus un palīdz ar ekipējumu, gan dod dažādas aizraujošas misijas. Populārākie no lāzertag uzdevumiem ir:

Reklāma
Reklāma
  • picas cepšana;
  • karoga uzvilkšana mastā;
  • bumbas atmīnēšana;
  • kontrolpunktu ieņemšana;
  • karoga nogādāšana bāzē;
  • VIP un daudz citas.


Aktivitātes norisi iespējams vadīt jūsu ballītes tematikā, piemēram, supervaroņi, pirāti, citplanētieši, pasaku tēli u.c. Norādiet ielūguma tekstā, kādā stilā ballītes viesiem jāģērbjas, miniet to arī GUNSnLASERS darbiniekiem un spēle būs vēl jautrāka.

 

GUNSnLASERSFoto: gunsnlasers.lv no Mammamuntetiem.lv Tēva dienas pasākuma Vērmanes dārzā

 

Viens no populārākajiem laser tag Rīgā ir tieši pie GUNSnLASERS. Kādēļ tā?
Kāpēc izvēlēties GUNSnLASERS izklaides parkus
GUNSnLASERS ir pieredzējuši lāzera peintbola, krāsu peintbola un airsoft pasākumu organizatori. Lūk, kādēļ izvēlēties rīkot ballīti pie GUNSnLASERS:

  • 3 dažādi parki - Juglā, Mežaparkā un Andrejostā
  • Kvalitatīvs ekipējums
  • Profesionāli un draudzīgi spēļu vadītāji jeb instruktori
  • Bezmaksas autostāvvietas parku teritorijā
  • Interesantas un dažādas trases
  • Izcilas klientu atsauksmes 4.9/5

 

Apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un uzzini vairāk gan par priekšrocībām, gan pasākuma norisi. Kurā no parkiem Tu gribētu organizēt pasākumu?


3 lāzera peintbola parki
Reģistrējot pasākumu, vari izvēlēties ballītei ērtāko un tuvāko lokāciju. Laser tag Rīgā var spēlēt šādās vietās:
Juglā - kādreizējā manufaktūras rūpnīcā. 3 iekstelpu laukumi ar siltām istabām pasēdēšanai pēc spēles. Vienā no laukumiem atrodas pamesta lidmašīna ar slepenām ejām. Bezmaksas autostāvvieta un ērta nokļūšana arī ar sabiedrisko transportu.

GUNSnLASERSFoto: gunsnlasers.lv

 

Andrejostā - pirmās elektrospēkstcijas teritorijā pašā Rīgas centrā. 2 āra laukumi ar 1,2m dziļu tranšeju, kurā pārsteigt pretinieku nesagatavotu. Bezmaksas autostāvvieta parka teritorijā.

GUNSnLASERS

Foto: gunsnlasers.lv

 

Mežaparkā - senā kara bāzē ar reālu pazemes bunkuru un dzelzceļa peronu. 5 plaši āra laukumi meža vidē, radot sajūtu, ka pasākums notiek ārpus pilsētas. Bezmaksas autostāvvieta un viegli nokļūt arī ar sabiedrisko transportu.

GUNSnLASERSFoto: gunsnlasers.lv

 

Bildes, kā arī plašāku informāciju par parkiem un trasēm Tu vari izlasīt GUNSnLASERS mājaslapā vai aizbraukt ciemos un aplūkot visu klātienē. GUNSnLASERS darbinieki labprāt atbildēs uz visiem jautājumiem un parādīs spēļu trases, kā arī piknika vietas.

Ja laser tag Rīgā, tad pie GUNSnLASERS. Izmanto īpašo akciju 1=2 un sarīko interesantu bērna dzimšanas dienas ballīti ar dinamisko lāzera peintbolu! Tā būs labākā dzimšanas dienas dāvana ar patīkamām atmiņām, kuras gribēsies pārrunāt atkal un atkal!