Kafija, kapučino, latte. Iemācies un pārsteidz viesus ar perfektu dzērienu!

 22. marts 2018 9:45 Raksts

Varbūt esat īsti kafijas dzērienu profesionāļi. Bet varbūt līdz galam nezināt, kā pagatavot perfektu kapučino, latti vai espresso.




Varbūt esat īsti kafijas dzērienu profesionāļi. Bet varbūt līdz galam nezināt, kā pagatavot perfektu kapučino, latti vai espresso. Zemāk redzamā shēma noteikti palīdzēs izprast kafijas dzērienu pagatavošanas gudrības, lai nākmajā reizē, kad uzņemsiet viesus, varētu tos pārsteigt ar fantastisku dzērienu. 

Zināšanai: tases espresso pagatavošanai nepieciešami 7 grami (tējkarote ar kaudzīti) smalki maltas tumši grauzdētas kafijas un 30 ml ūdens (tam sākotnēji ir jābūt 92–94 grādu karstam).

Milk - piens.

Milk foam - piena putas.

Chocolate syrup - šokolādes sīrups.

Water - ūdens. 




0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /data/web/root/lib/art.php on line 1207