Šokolādes cepumi ar auzu miltiem
Kopā ar bērniem izcepsim gardus šokolādes cepumus!
                                                    FOTO: Mammamuntetiem.lv
Radi īpašo svētku sajūtu mājās ar šokolādes cepumiņu starpniecību!
Sastāvdaļas:
- 100g melnās šokolādes
 - 100g baltās šokolādes
 - 100g brūnā cukura
 - 50g baltā cukura
 - šķipsniņa sāls
 - 2 olas
 - 150g sviesta
 - tējkarote cepamā pulvera
 - 300g auzu miltu
 
Gatavošana:
- Sakapā abu veidu šokolādes.
 - Olas puto ar balto un brūno cukuru, un sviestu.
 - Mīklai pievieno sāli, cepamo pulveri.
 - Saputotajai mīklai pievieno auzu miltus un beigās iemaisa abu veidu šokolādes.
 - Kad masa gatava, ar rokām veido nelielas bumbiņas, kuras saplacina apaļas/plakanas un kārto uz plāts, rēķinoties ar to, ka tās izpletīsies (jāsaliek tā, lai nesalīp kopā).
 - Cepumus cep 180 grādos apmēram 15 minūtes.
 
Recepte: Agita Gabrāne