Skolēnu brīvlaikā “Bērnu universitātē” iespējams apmeklēt aizraujošas nodarbības bez maksas!

Latvijas vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” interešu izglītības centrs “Bērnu universitāte” skolēnu rudens brīvlaikā piedāvā apmeklēt aizraujošas un izglītojošas bezmaksas nodarbības sākumskolas vecuma bērniem. Piedāvājumā ir trīs dažādas nodarbības: “Dabas pētnieku studijas”, “Ķīmijas eksperimentu studijas” un ““Swedbank” naudas studijas”.

Princešu studiju nodarbībās top krāsaini un skaisti dekori mājai

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Princešu studiju nodarbībās top krāsaini un skaisti dekori mājai

“Bērnu universitātes” zinātkārajā pasaulē būs iespēja pavadīt laiku brīnišķīgās nodarbībās, ko vada “Iespējamās misijas” pasniedzēji – Agnese Slišāne, Kristaps Auzāns, Oskars Līkops un Mārtiņš Gulbis. 

Skolas brīvlaika nedēļā, kas šogad ir no 26. oktobra līdz 1. novembrim, sākumskolēniem ir iespēja apmeklēt trīs dažādas izglītojošas un aizraujošas “Bērnu universitātes” nodarbības:

 

  • 28. oktobrī plkst. 15.00 – “Dabas pētnieku studijas”. Praktiski darbojoties un veicot eksperimentus, tiks noskaidrots, kas ir virsmas spraigums un kāpēc tas ir nepieciešams.

  • 29. oktobrī plkst. 15.00 – “Ķīmijas eksperimentu studijas”. Dažādu ķīmijas un fizikas eksperimentu demonstrēšanas laikā būs iespēja gūt priekšstatu par dažādiem ķīmiskiem šķīdumiem, kas bieži atrodas mājās. Tiks izskaidrota ķīmisko elementu iedarbība un drošības noteikumi, kurus nepieciešams ievērot ikdienā, darbojoties ar sadzīves ķīmiju.

Reklāma
Reklāma

 

Arī šajā mācību gadā “Bērnu universitāte” katru mēnesi piedāvā apmeklēt piecas dažādas nodarbības: “Princešu studijas”, “Mākslas studijas”, ““Swedbank” naudas studijas”, “Ķīmijas eksperimentu studijas”, “Dabas pētnieku studijas”. Mērķis – veidot priekšstatu par šobrīd un nākotnē nozīmīgām profesijām un izglītot bērnus, iesaistot viņus praktiskās nodarbēs.