Tipisks vasaras saldais ēdiens - zemeņu sambuks 1

 29. jūlijs 2015 21:50 Agnese Gabrāne, Mammamuntetiem.lv Recepte

Vasara ir īsts atsvaidzinošu saldo ēdienu gadalaiks, tāpēc viss, kas mums ir jādara - jāogo, jāblenderē, jāgatavo un visbeidzot arī jābauda! 




Sastāvdaļas:

  • 3 olas baltumi
  • 200g zemeņu
  • 150g cukura
  • piens pasniegšanai

Gatavošana:

  • Olas baltumus puto, kamēr sāk veidoties stingras putas.
  • Zemenes sablenderē, pievienojot nedaudz cukura.
  • Sablenderētās zemenes pievieno olas baltumiem un turpina putošanu.
  • To turpina putot, kamēr līdz galam izveidojas stingras putas.

Sambuku pasniedz ar atdzesētu pienu, visam pa virsu pārlejot sablenderētās zemenes.

Recepte: Agita Gabrāne




1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas