Krāsnī cepta forele - ātra un vienkārša recepte zivju mīļotājiem 1

 11. oktobris 2019 9:50 Agnese Gabrāne, Mammamuntetiem.lv Recepte

Ne vienmēr, lai pagatavotu gardas pusdienas vai vakariņas, virtuvē ir jārosās vaiga sviedros! Pietiek tikai ar dažām minūtēm un re - pusdienas galdā!



Foto: Shutterstock.com

Zivis var ēst kopā ar zaļajiem salātiem vai arī gardi garšos vienkārši tāpat!


Sastāvdaļas:

  1. svaigas foreles
  2. sāls, pipari
  3. citrons
  4. kaltēti zaļumi (ķiploks, dilles, pētersīļi)

Gatavošana:

  • Foreles noskalo, nosusina.
  • Tad tās apkaisa ar garšvielām.
  • Forelēm pa vidu ieliek citrona šķēlītes.
  • Zivis ietin folijā un liek sakarsētā cepeškrāsnī cepties.

Recepte: Agita Gabrāne




1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas