Padomju laika biezpiena cepumi

 25. februāris 2013 18:50 Recepte

Cepumi jāapēd uzreiz darbdienas vakarā, kamēr vēl silti. Lētāk un vienkāršāk vairs nav iespējams.



Bērnības dienu cepumiņi. Foto: Līga Kļaviņa, Dienas Ēdieni


Sastāvdaļas:

200 g biezpiena
200 g margarīna (cepšanai domātā)
1 ola
350-400 g miltu
kanēlis, cukurs vai stingrs ievārījums dekorēšanai
 
Pagatavošana:
1. Mīkstu margarīnu sakuļ ar olu un biezpienu. Pievieno miltus un samīca mīklu.
3. Izspiež formiņas, pārkaisa ar kanēļcukuru vai uzliek piciņu džema.
4. Cep un apēd siltus tajā pašā vakarā.
 
Recepti iesaka: Solvita Smiļģe, žurnāla Dienas Ēdieni galvenā redaktore



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas