Kādas kurpītes izvēlēties rudens sezonai?

 

Modē atkal platforma un augstie papēži - kā atskaņa no Hipiju laikiem. Bet galvenais vadmotīvs - nezaudēt sievišķīgumu un veiksmīgi to apvienot ar komfortu! Augstums nav svarīgākais, akcents tiek likts, lai izvēlētajos apavos būtu patīkami, graciozi un ērti.
Vai tu jau esi izvēlējusies rudenīgas kurpītes?

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Vai tu jau esi izvēlējusies rudenīgas kurpītes?

 

 

KRĀSU TENDENCES

- klasiskā melnā – pieskaņojuma jebkuras krāsas apģērbam. 

- brūnie, smilšu krāsas toņi, kas der klasikas piekritējiem

- pelēka kombinācijās ar violetu atspīdumu - nelielai atkāpei no ierastā

- sarkana izpaužas dažādās bordo niansēs - piedodot apaviem sievišķīgu spēku un drosmi

- „priecīgās krāsas” - no spilgti rozā līdz neona dzeltenam - drosmīgākam uznācienam!

 

Laiviņtipa platformenes, Ls 16,90, "Piazza Italia"

 

Ar ko un kā valkāt: Baidoties, ka kurpes ir masīvas, sievietes izvēlas tās kombinēt tikai ar biksēm. Taču tās lieliski izskatīsies arī ar dažāda garuma svārkiem - svarīgi tikai ievērot, lai zeķes vai zeķbikses ir piemeklētas tādā tonalitātē, kā apavi. Papildus viegluma sajūtu var radīt, saskaņojot arī svārku līnijas krāsas.

Ņem vērā: Ja baidies, ka augstpapēžu apavos būs neērti, tad šis nav tas gadījums! Platforma rada stabilitāti!

 

 

Baletkurpes jeb zemās laiviņas, Ls 13,90, "Piazza Italia"


Ar ko un kā valkāt: Šādas klasiskas laiviņkurpes mēdz būt košas - izmanto tās, kā tērpa akcentu! Ideāli piemērotas garām pastaigām un pat skrējienam pilsētā.  Apavi lieliski piestāvēs gara auguma īpašniecēm, kombinējot ar maxi garuma kleitu vai svārkiem.

Baletčībiņās katra modes dāma var atrast savu versiju lieliskam ikdienas baletam... Attēlā redzamās ir lakādas baletkurpes, kas vizuālajam tēlam piešķir greznāku noskaņojumu.

Ņem vērā: Baletkurpīšu nosaukums pats par sevi ļoti daudz izsaka, to līdzība ar baletčībām – puantēm – ir acīmredzama.  Kurpēs ir meitenīgs vieglums!
 

Reklāma
Reklāma

 


Melni botiljoni, 20,90Ls, "Piazza Italia"


Ar ko un kā valkāt: Botiljoni, kas modē godam turas jau vairākas sezonas, ļoti labi izskatīsies kopā gan ar šaurām džinsu biksēm, gan ar kokteiļa kleitu, gan arī adītu kleitu-džemperi. Vai, piemēram, ar zīmuļveida svārkiem. Elegantākie, svētku modeļi ir ar augstiem papēžiem un platformu, bet ikdienai var izvēlēties kaut ko zemāku.

Ņem vērā: Klasiska garuma botiljoni, bez izgriezumiem un šķēlumiem, rada satraukumu, ka vizuāli „nogriež” kāju, padarot to īsāku un pilnīgāku, taču tev ttikai jāpievērš uzmanība krāsām, lai neveidotos horizontāli kontrasti kāju zonā, un viss ir kārtībā!
 

 

 

Šņorējamie botiljoni, Ls 20, 90Ls, "Piazza Italia"


Ar ko un kā valkāt: Šie apavi spējīgi vienlīdz labi iekļauties kā lietišķa, tā arī sportiska stila garderobē. Slēgtu botiljonu varianti ir lieliski piemēroti, lai dotos uz ballītēm vai saviesīgiem vakariem.

Ņem vērā: Botiljoni, ko rotā šņorīšu aizdare vai kniedes, vairāk piemēroti ikdienai.

 

Augstpapēžu zamša kurpes, Ls 16,90, "Piazza Italia"


Ar ko un kā valkāt: Sievišķības kalngals! Augstpapēžu kurpēs tava sievišķība plūdīs pāri malām. Šāda tipa kurpes ir praktiskas un elegantas, kā arī komplektējamas ar ļoti daudzveidīgiem tērpiem. Ikdienas variantam - ar džinsiem, darbā - ar klasiskā stila biksēm vai kostīmu, svētkos - pat pie krāšņas kokteiļkleitas. Šīs kurpes ir universālas, jo to pielietojums atkarīgs no tā, ko vēlies panākt. Mainām komplektus, bet kurpes paliek tās pašas.
Ņem vērā: Augstpapēžu apavi kājas dara skaistākas. Pieliekot 6-8 centimetrus, kājas vizuāli kļūst garākas un smalkākas, jo veido papildus vertikālo līniju. To visvairāk iesaka maza auguma īpašniecēm, bet kāpēc, lai nevilktu arī garās?!

 

Kurpes no veikala "Piazza Italia", t/c "Galleria Rīga"

 

TEVI VARĒTU INTERESĒT!

Stila nodarbība - Auguma korekcija ar apģērba palīdzību!

Rudens rotu darbnīca Gudro Sievu skolā