Kazas siera un sarkano biešu salāti

 09. janvāris 2012 12:55 Recepte

Biešu, erukas un kazas siera salātu recepti iesaka pavārs Mārtiņš Sirmais. 


Foto: Shutterstock.com

Veselīgs ēdiens var būt arī mūsdienīgs un vizuāli pievilcīgs!


Sastāvdaļas:

100 g sarkanās bietes, 
25 g eruka, 
50 g kazas siers,
125 g rapšu eļļa, 
¼ gb citrons, sāls, 
melnie pipari. 
 
Gatavošana:
Lej katlā eļļu kopā ar pipariem. Pievieno iepriekš tvaicētu un nosusinātu bieti un citronu. Visu silda līdz 75 grādiem pēc Celsija, tad atdzesē un nokāš, atsevišķi tvaicē bietes. Visas sastāvdaļas kārto traukā un apslaka ar mērci. 
 
 
Informāciju sagatavoja Līna Kārkliņa, www.iemilirapsuellu.lv