Rabarberu pudiņš ar putukrējumu

 16. jūnijs 2011 20:00 Recepte

Svaigas ogas un augļi, rupjmaize un saldais krējums.



Foto: mammamuntetiem.lv


4 personām

Nomizotiem un mazos gabaliņos sagrieztiem rabarberiem pievieno sarīvēto rupjmaizi, kas sajaukta ar cukuru un kanēli. Masai pievieno sviestu un mannas putraimus, visu samaisa un liek ietaukotā cepamajā formiņā. Cep 160 grādos apmēram 25 minūtes. Pasniedz ar rabarberu un zemeņu piedevām.

Pudiņš lieliski garšos ar svaigi sakultu putukrējumu, kas rotāts ar sezonas ogām.

 

Recepte: žurnāls Mūsmājas 2010/jūlijs

Sastāvdaļas

1. rupjmaizes rīvmaize
200 g
2. Rabarberi
300 g
3. Sviests
80 g
4. Cukurs
80 g
5. Kanēlis
1 ēd.k.
6. Manna
2 ēd.k.
7. Putukrējums
8. Ogas



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas