Cūkgaļas kebabi ar ingveru

 12. jūnijs 2011 20:00 Recepte

Pasniedz ar svaigiem salātiem.



Santa Maria publicitātes foto


Sastāvdaļas:

4 porcijas/ 10 iesmi

600 g cūkgaļas filejas, 2x2 cm gabaliņos

1 paciņa Santa Maria BBQ universālās marinādes

1 ēdamk. ingvera, sarīvēta

10 koka iesmiņi, pirms lietošanas 10 min. paturēti ūdenī

Piedevas:

Zaļie lapu salāti, tomāti un gurķi

Santa Maria amerikāņu oriģinālā BBQ mērce

 

Gaļu uzdur uz iesmiem un ieliek bļodā. Samaisa marinādi ar ingveru, pārlej pāri iesmiem un ļauj kebabiem marinēties 1 stundu.

Kebabus grilē, līdz gaļa ir gatava. Pasniedz ar svaigiem salātiem un BBQ mērci.




0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas