Itāļu virtuves gardumi latviešu vēderiem

 01. jūnijs 2011 9:00 Ziņa

Pavārmāksla ir ne tikai garšīga ēdiena gatavošana, bet arī māka izvēlēties attiecīgai situācijai un makam piemērotu ēdienkarti.



Tāpēc šajā pavārgrāmatā receptes sakārtotas pēc principa — ģimenei, viesiem un romantiskām vakariņām. Vienkārši un garšīgi ēdieni — ģimenei. Efektīgi, bet ne pārāk sarežģīti un dārgi ēdieni — plašākam viesu lokam. Izsmalcinātāki un dārgāki ēdieni — vakariņām divatā. Grāmata papildināta ar gardo ēdienu fotogrāfijām un rūpīgiem aprakstiem par sastāvdaļu izvēli un gatavošanas gaitu. Lai garšo!
 


Ieskaties: www.jumava.lv




0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Reklāmraksti: Ģimenes budžets

Kategorijas