Galda vai Krievu sinepes (gatavošana pa soļiem) 2

 05. februāris 2011 19:00 Recepte


Foto: Inese Stuģe


Sinepju pulveri ieberam bļodiņā, lai vieglāk maisīt.


Ņem vērā sinepes saskarē ar karsto ūdeni ļoti kož acīs!
Sinepju pulverim maisot pievieno karstu ūdeni - sinepes lēnām uzbriedīs, līdz iegūs bieza krējuma konsistenci.

Atstājam, lai iziet rūgtums, pa laikam pamaisot. Ja sinepes gatavojam vakarā, tad var atstāt līdz rītam. Ja taisām rīta pusē, tad pabeigt varam jau uz vakaru.
Kad sinepes nostāvējušās, tām tālāk pievienojam cukuru, sāli, eļļu un galda etiķi.

Pilda burciņā un noliek siltā tumšā vietā uz kādām divām dienām, lai nogatavojas.


Tālāk izmantojam pēc vajadzības.
P.s Šī ir pamatbāze, ja gribas var pievienot medu vai sinepju graudus.
       Lai labi garšo : )

Sastāvdaļas

1. Sinepju pulveris
4 ēd.kar.
2. Cukurs
1-2 ēd.kar.
3. Sāls
1 tēj.kar.
4. Eļļa
1 ēd.kar.
5. Galda etiķis
2 ēd.kar.
6. Ūdens
pēc vajadzības


2 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas