Ogu pastila

 22. septembris 2010 23:00 Recepte

Cits veids zemeņu, aveņu un citu ogu ievārījumiem.



Foto: Shutterstock.com


Ogas nomazgā, noņem kātiņus, ja vajadzīgs. Ogas samaļ gaļasmašīnā vai saspiež ar piestu. Pārkaisa cukuru un atstāj uz dažām stundām nostāvēties. Liek uz ļoti lēnas uguns un, nepievienojot ūdeni, vāra, nemitīgi maisot, līdz maisījums sabiezē un tā lāses nenopil no karotes. Karsto maisījumu liek lēzenā formā un novieto vēsā vietā. 

 

Recepte no grāmatas: Asinsgrupu diētas/sast. Jūlija Liepiņa. – Rīga: Jumava

Sastāvdaļas

1. Cukurs
700 g
2. ogas (ķirši, zemenes, jāņogas, ērkšķogas)
500 g



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas