Foto: Shutterstock.com

Rezultātā karbonāde būs maiga un sulīga.


Cūkgaļas kakla karbonāde majonēzē

 15. augusts 2010 20:45 Recepte

Ideja receptei dārza svētkiem. 



Sagriež kakla karbonādes gabalu šķēlēs pa 250gr (aptuveni), ar naža neaso pusi ne pārāk daudz izklapē no abām pusēm.

Ņemam dziļāku trauku, var vannīti, var bļodu, liekam iekšā aptuveni pusspainīti provansas majonēzi, iespiežam ar rokām citrona sulu, pieberam pāris šķipsniņas sāls un 2 ar kaudzi tējkarotes krievu sinepes.

Visu sajaucam viendabīgā masā, liekam iekšā kakla karbonādi.

No visām pusēm apziežam ar izveidoto masu, atstājam uz nakti vēsā telpā. Pēc tam ņemam pa gabalam laukā un liekam uz uz karsētām grila restēm, cepam līdz gatavs.

Sastāvdaļas

1. C/g kakls
1250 grami
2. Majonēze
3. Krievu sinepes
2 tējkarotes
4. Citrons
1 gb
5. Sāls
6. Piecu piparu maisījums



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti


Kategorijas