Omlete ar tomātiem 1

 01. marts 2016 6:30 Recepte

Omletes gatavošanas laiks: apm. 20 min, no tām 15 min krāsnī.



Foto: Shutterstock.com

Omleti lieliski ir cept cepamtraukā cepeškrāsnī!


 

Olas viegli sakuļ ar pienu un sāli tā, lai sastāvdaļas tikai samaisītos. Ieziež četrus mazus cepamos traukus. Piepilda ar olu maisījumu. Cepamos traukus liek uz plāts un cep krāsnī 225 grādos apmēram 10 minūtes. Tomātus sagriež šķēlītēs. Cepamos traukus izņem no krāsns un tomātus biezā slānī liek uz omletēm. Pārkaisa ar rīvēto sieru un oregano. Turpina cept vēl 5 minūtes, līdz siers izkusis. Laba piedeva būs salāti no redīsiem, gurķiem un salātu lapiņām.

Sastāvdaļas

1. Olas
4 gab
2. Piens
400 g
3. Sāls
1 tējk.
4. Tomāti
3 - 4 gab
5. Rīvēts siers
120 g
6. Oregano
1 tējk.



1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas