Rīsi ar mandelēm

 08. oktobris 2009 22:00 Recepte



Gatavošanas laiks: apm. 40 minūtes

Rīsus vāra, kā norādīts uz iepakojuma. Pievieno pienu un vāra, līdz putra sabiezē.

Putru atdzesē.

Mandeles pārlej ar verdošu ūdeni, noņem miziņas un sasmalcina. Saldo krējumu saputo stingrās putās.

Sajauc sasmalcinātās mandeles ar cukuru un vaniļas cukuru. Sagatavoto maisījumu pievieno rīsu putrai. Uzmanīgi iecilā putukrējumu.

Liek saldā ēdiena trauciņos un pasniedz ar ievārījumu.

Pieaugušajiem šo saldo ēdienu var papildināt ar mandeļu liķieri.

Sastāvdaļas

1. Rīsi
70 g
2. Piens
500 g
3. Mandeles
30 g
4. Saldais krejums
200 g
5. Cukurs
1 ēd.k.
6. Vaniļas cukurs
1 -2 tējk.
7. Ķiršu vai kāds cits ievārījums



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas