Gribu vēlreiz iemīlēties! Savā vīrā?

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

Kad tu pēdējo reizi nosūtīji vai saņēmi īsziņu: „Pagājusī nakts bija lieliska. Gribu vēl...”? Pēc vairākiem laulībā aizvadītiem gadiem šādas īsziņas un līdzīgi mīlestības apliecinājumi kļūst arvien retāki. Jūs, protams, sazvanāties un sarakstāties itin bieži, bet sarunas ir tik ikdienišķas un garlaicīgas...

Foto no Smudžu ģimenes arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no Smudžu ģimenes arhīva

Kurš izņems bērnus? Ko ēdīsim vakariņās? Kurš iebrauks veikalā utt. Un tā nu vienā brīdī attopies, ka nav vairs nekā no tiem taureņiem, kas tik patīkami kutināja vēderu jūsu attiecību sākumposmā... Ko darīt? Kā atsaukt taureņus atpakaļ? Vai tam vajadzīgs cits vīrietis un sānsoļi? Nē, nebūt! Ir arī citi līdzekļi, kā restaurēt iemīlēšanās izjūtu ar savu vīru un sievu!


Pakavējies atmiņās laikā, kad jūs abi vēl tikai cerējāties. Noklausies kādu dziesmu, kura tolaik bija aktuāla, pagatavo ēdienu vai dzērienu, ko tolaik baudījāt. Uzaicini savu otru pusīti uz kafejnīcu vai kino, kur tolaik bieži sēdējāt, vai vienkārši dodieties pastaigā pa šīm vietām.

Pamēģini atsaukt atmiņā, kāpēc tieši šis vīrietis vai sieviete lika tavai sirsniņai pukstēt straujāk. Mēģini atcerēties konkrētus piemērus un vizualizēt tos. Cik satraukti pukstēja sirds, kad gāji uz satikšanos, kā juties pirmā skūpsta laikā, un kāds bija pirmais intīmās tuvības mirklis?

Nesteidzīgā atmosfērā, piemēram, pie vīna glāzes, pamēģiniet atcerēties un pastāstīt viens otram, kurā brīdī sajutāties iemīlējušies. Ko tolaik domājāt, jutāt? Pārrunājiet savu kāzu dienu. Iespējams, jūsu versija par vieniem un tiem pašiem notikumiem atšķirsies, un tas būs smieklīgi un mīļi!

Pastāstiet, kas jums vienam otrā patīk! Miniet ne vien rakstura īpašības, bet arī ķermeni, ikdienišķus paradumus. Piemēram, man patīk tavs smaids, tavas rokas. Man patīk, kā tev izskatās svārki, džinsa bikses. Mani sajūsmina tavi joki! Man patīk, ka, no rīta pamostoties, tu guli blakus, u. c. Spēlējiet spēli — kurš pateiks vairāk labu vārdu par otru! Zaudē tas, kam apsīkst sakāmais (spēlē var aizvadīt arī visu nakti).

Uzliec sirdij tīkamu mūziku un atceries labos un skaistos mirkļus, kas piedzīvoti jūsu kopābūšanas laikā, lai acu priekšā slīd romantisks videoklips par jūsu dzīvi.

Un varbūt sarīkojiet kādu neparastu vakaru? Kaut ko tādu, ko nekad neesat darījuši. Piemēram, dodieties izjādē ar zirgiem, uzmeklējiet firmas, kas piedāvā apskatīt Rīgu no putna lidojuma lidmašīnā, vai arī sarūpējiet pavisam vienkāršu un lētu izklaidi — viens otru uzzīmējiet! Un tas nekas, ka zīmēšanas stunda nebūs romantiskā divvientulībā, bet kopā ar mazajām atvasēm — lai arī viņi uzzīmē savu ģimeni. Šajos mākslas darbos noteikti atklāsies šis tas jauns vienam par otru un daudz mīlestības...

Attiecīgā noskaņojumā parunājiet par seksu, par to, kas jūs uzbudina. Kuras mīlēšanās reizes jums abiem visspilgtāk palikušas atmiņā? Un ko vēl jūs savā dzīvē gribētu izmēģināt? P. S. Vai zini, ka, pēc seksologu domām, visaugstāko baudu seksā var sasniegt, nevis ļaujoties kaislei ar jaunu partneri, bet gan ar tādu, kuru pazīsti līdz pēdējam sīkumam un kuram vari uzticēties?

Un vispār — kad jūs pēdējo reizi pēc seksa tā vietā, lai pagrieztu viens otram muguru un aizmigtu, esat apķērušies un runājušies līdz pirmajiem saules stariem?

Nākamajā dienā pēc skaistas mīlas nakts aizsūti savam mīļotajam īsziņu: „Tas bija lieliski, gribu vēl...” :)

Reklāma
Reklāma