Zemeņu krēms

 20. maijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 16597



Foto: mammamuntetiem.lv


Zemenes izberž caur sietu, pievieno tām izšķīdinātu želatīnu un putukrējumu, kas saputots kopā ar cukuru. Pilda platās vīna glāzēs un sarecina. Rotā ar svaigām, uz pusēm pārgrieztām zemenēm. Recepte no grāmatas: Ikdienai un svētku galdam/Ņ. Masiļūne. – Rīga: Avots, 1982

Sastāvdaļas

1. Zemenes
500 g
2. Putukrējums
2 glāzes
3. Cukurs
100 g
4. Želatīns
20 g



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk