Kotletes ar auzu pārslām

 10. maijs 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 6065



Foto: Inese Stuģe


Ņemam cūkgaļas malto gaļu - pievienojam olu, garšvielas un pieliekam pāris karotes ātri vārāmās auzu pārslas (nevārītas). Masu kārtīgi samīcam un atstājam uz kādu laiku mierā. Veidojam kotletes, ko cepam uz karstas pannas, līdz tās gatavas. Pasniedzam ar kartupeļiem un svaigiem salātiem vai kā auksto uzkodu zviedru galdā. Tikai taisām pavisam mazas kotletītes, kam pa virsu uzlikta tomātu mērce ar pētersīļa lapiņu. Lai labi garšo :)

Sastāvdaļas

1. Cūkgaļa
500 gr
2. Auzu pārslas
2 ēd.kar.
3. Garšvielas
pēc patikas
4. Ola
1 gab.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk