Suši pašu rokām 3

 29. aprīlis 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 4519


Foto: Inese Stuģe


Liekam vārīties rīsus nelielā sāls ūdenī. Vīna etiķi sajauc ar cukuru un sāli, ko pievieno gataviem rīsiem. Gurķi nomizo un sagriež strēmelītēs. Ņemam jūras zāles plāksnīti, ko noziežam ar vīnogu etiķi. Klājam vienmērīgā kārtā rīsus, bet ne līdz galam, atstājot no malas kādus pāris centimetrus. Liekam - laša šķēlītes, gurķa sloksnītes. Jūras zāli kopā ar pildījumu ļoti stingri mēģinām sarullēt. Griežam porciju gabaliņos un pasniedzam ar sojas mērci, un citām piedevām. Vēl var likt garneles, burkānus, marinētu ingveru, sēnes. Lai labi garšo :)

Sastāvdaļas

1. Jūras zāles plāksnītes
4 gab.
2. Baltvīna etiķis
2 ēd.kar.
3. Neliels svaigs gurķis
4. Lasis
240 gr
5. Rīsi
170 gr
6. Sāls
1 tējkarote
7. Cukurs
1 ēd.kar.


3 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk