Ceptas teļa aknas krējuma mērcē

 16. aprīlis 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 7024



Aknas nomazgā, sagriež glītās šķēlēs, nedaudz izdauza, uz pannas karstos taukos cep gatavas. Uz pannas, kur cepās aknas, uzber nedaudz miltu, uzlej skābu krējumu, uzvāra, izkāš. Aknas sakārto bļodā, pārlej ar mērci un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Sastāvdaļas

1. Skābs krējums
4 - 6 karotes
2. Milti
1 karote
3. Teļa aknas
800 g
4. Taukvielas
5. Sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk