Banānu – aveņu biezenis (no 7. mēneša)

 10. februāris 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 3940



 

Vairākām ēdienreizēm, 20 porcijas

Avenes nomazgā, izlasa bojātās ogas, ja tādas gadās. Tīrās ogas izberž caur sietu. Banānus nomizo, sagriež nelielos gabalos un pievieno avenēm. Ar elektrisko smalcinātāju visu pārvērš viendabīgā masā. Gatavo biezeni uzreiz piedāvā mazulim, atlikušo sadala vienas ēdienreizes porcijās un liek glabāties ledusskapja saldējamajā kamerā.

 

Avots: Putriņgrāmata, Padomu un recepšu grāmata gādīgiem vecākiem, R.: Valters un Rapa, 2008.

Sastāvdaļas

1. Avenes
250 gr
2. Palieli banāni (apmēram 250 g )
2 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas