Burkānu – pastinaku biezenis (no 6 mēn.)

 06. februāris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 6184



Foto: Shutterstock.com


 

Burkānus un pastinakus nomazgā, notīra un sarīvē uz sakņu rīves. Nelielā katliņā uzsilda eļļu, liek katlā sarīvētos dārzeņus, uzliek katlam vāciņu un ļauj dārzeņiem kādu mirkli pasautēties eļļā. Tad pielej daļu ūdens, apmaisa ēdienu, un ik pa brīdim pievieno atlikušo ūdeni. Pēc 10 minūtēm ēdiens ir gatavs. Ēdienu atdzesē un ar smalcinātāju pārvērš biezenī.

 

Avots: Putriņgrāmata, Padomu un recepšu grāmata gādīgiem vecākiem, R.: Valters un Rapa, 2008.

Sastāvdaļas

1. Burkāni
200 gr
2. Pastinaki
100 gr
3. Eļļa
1 tējkar.
4. Ūdens
50 ml


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk