Šefpavāra brančs Rāmkalnos

Katru sestdienu un svētdienu ikviens gaidīts Rāmkalnu restorānā uz šefpavāra brīvdienu branču jeb vēlajām brokastīm. Katras brīvdienas veltītas kādam īpašam notikumam un ienes tematiku gan gardajos ēdienos, gan restorāna atmosfērā. Tā piemēram, februārī tematikā ienestas gan Valentīndienas noskaņas, gan vēl aizkavējušās ziemas motīvi, kā arī tuvojošā pavasara noskaņa. Taču martu Rāmkalni sagaidīs jau uz pavasarīgas un plaukstošas nots, ko ievīs gan ēdienos, gan branča dekorācijās un atmosfērā.

Rāmkalnu restorāns atrodas Rāmkalnu atpūtas parkā, kas paver lieliskas iespējas branču apvienot ar ģimenisku atpūtu pie dabas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rāmkalnu restorāns atrodas Rāmkalnu atpūtas parkā, kas paver lieliskas iespējas branču apvienot ar ģimenisku atpūtu pie dabas.

Ar ko izceļas Rāmkalnu brančs starp citiem Rīgas apriņķī piedāvātajiem? Kā trumpjus var minēt:

  • Darba laiks – brančs pieejams visas dienas garumā no plkst. 11:00 līdz pat 19:00;
  • Brančs pieejams katru sestdienu, svētdienu, kā arī īpašās svētku reizēs;
  • Ēdienu daudzveidība – garšas kārpiņas varēs apmierināt kā lieli, tā mazi brančotāji, kā gaļēdāji, tā arī veģetārieši;
  • Rāmkalnu restorāns atrodas ļoti skaistā Gaujas senlejas ielokā, ko glaimo restorāna interjers un iespēja baudīt skatu brokastojot.

Rāmkalnu restorāns atrodas Rāmkalnu atpūtas parkā, kas paver lieliskas iespējas branču apvienot ar ģimenisku atpūtu pie dabas. Ziemā pieejama slēpošanas un dēļošanas trase ar 2 “enkurveida” pacēlājiem, kā arī inventāra noma, savukārt, siltajās sezonās varam izbaudīt parkā esošās atrakcijas, rodeļus, doties pārgājienā, velo un laivu izbraucienā.

LASI ARĪ: Dodamies uz slēpošanas un snovošanas trasi Rāmkalnos

Ir padomāts arī par mazajiem brančotājiem. Izveidots spēļu stūrīts ar attīstošām rotaļlietām, aizraujošām spēlēm un grāmatām. Nereti, pielāgojoties konkrētā branča tematikai, bērniem tiek piedāvātas radošās meistarklases un izklaides ar animatoriem.

Reklāma
Reklāma

Gardi ēdieni, sildoši dzērieni, nesteidzīgas sarunas un patīkama atmosfēra. Tas viss Rāmkalnu vēlajās brokastīs nedēļas nogalēs plkst. 11:00 - 19:00!
Šefpavāra brīvdienu branča cenas (cenā ietilpst arī viens karstais dzēriens pēc izvēles):

  • Pieaugušajiem: 15 EUR no personas;
  • Bērniem līdz 3 gadu vecumam - bez maksas;
  • Bērniem no 4 līdz 11 gadu vecumam - 9 EUR. Galdiņus lūdzam rezervēt zvanot pa tālr: +371 67511280.

Vairāk informācija par branču un Rāmkalnu atpūtas parku: www.ramkalni.lv