6. oktobrī skatītājiem durvis atvēra zinātniskais teātris Laboratorium.lv!

Ar izrādi “Īssavienojums” tika atklāta kartēja sezona. Šoreiz bērni uzzināja daudz jauna par elektrību un kā ar to rīkoties droši, redzēja interesantas un neparastas ierīces. 
 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bet kas Jūs vēl sagaida šosezon un kuru izrādi ir vērts aiziet ar savu bērnu – lasiet šajā rakstā! 

 

21. oktobrī zinātnieki – aktieri atkal gaidīs savus mazus skatītājus, bet šoreiz temats būs patiešām karsts, to var saprast jau pēc nosaukuma “Ugunīga zinātne”! Šī izrāde paredzēta skolēniem – bērniem no 7 gadu vecuma, un iespaidīgi eksperimenti paradīs cik bīstams, bet tajā pašā laika nepieciešams mūsu dzīvē ir uguns. 

 

 

Pavisam mazus skatītājus (jau no 5 gadu vecuma) Laboratorium.lv gaida 25.novembrī. Izrādē “Kas jāzina katram skolēnam” būs ļoti daudz interesantu un aizraujošu eksperimentu. Bet pats galvenais – tos varēs atkārtot mājās, kas mudinās bērnus izzināt pasauli un iedos iespēju saprast, ka mācīties ir forši! 

 

Bet pusaudžiem būs ļoti interesanti izrādē “Zinātniskas pasaules paradoksi”, kas paredzēta sākot no 12. gadiem. Tie būs eksperimenti, kas noteikti aizraus katru, pat vecākus, jo liks aizdomāties un pat paskatīties uz ierastam lietam no pavisam cita redzesloka. 

 

Un protams, jau tradicionāli, Laboratorium kopā ar Jums svinēs svētkus – īpašas izrādes paredzētas gan Hellovīniem, gan Ziemassvētkiem! 

 

Reklāma
Reklāma

Laboratorium.lv komanda ar katru savu priekšnesumu parāda, ka zinātne var būt ne tikai noderīga, bet arī ļoti aizraujoša!

 

 

Biļetes uz visām izrādēm var nopirkt šeit

 

Papildus informācija pa tālruni 28809300 vai arī:

http://www.laboratorium.lv/lv/

https://www.facebook.com/laboratorium.lv/