Salīdzini pakalpojumus un ietaupi naudu ar Comparo!

Ikmēneša budžeta plānošana ir gandrīz ikvienas ģimenes realitāte, un daudzi cilvēki tērē laiku, prātojot par to, kā un kur ietaupīt naudu. Pakalpojumu salīdzināšana palīdz saprast, kāds piedāvājums ir izdevīgāks, taču patstāvīgi pakalpojumu meklējumi ir laikietilpīgi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Salīdzināšanas portāls Comparo dara sarežģītu darbu Tavā vietā – tas atlasa piedāvājumus un apkopo informāciju par visdažādākajiem pakalpojumiem. Turpini lasīt un uzzini, kā izvēlēties gudri!

 

   

    ​ 10+ nozares apkopotas vienā platformā
Salīdzināšanas portāls Comparo.me daudziem ir pazīstams kā parocīgs interneta kredītu salīdzinātājs. Platformā ir apkopota informācija par tādiem nebanku finanšu pakalpojumiem kā:

  • ātrie kredīti;
  • patēriņa kredīti;
  • mājokļa kredīts;
  • auto līzings;
  • kredītkarte;
  • kredītlīnija;
  • kredītu apvienošana;
  • kredīts uzņēmumiem.

Taču kopš 2018. gada kredītu salīdzināšana vairs nav vienīgais Comparo pakalpojums. Tagad platformas apmeklētāji var atlasīt un salīdzināt arī citus produktus. Platformas saturā ir iekļautas:

  • apdrošināšana;
  • aviobiļetes;
  • viesnīcas;
  • auto noma.

Ceļojumi, finanšu pakalpojumi un apdrošināšanas polises ir ar būtiskiem tēriņiem saistītie pakalpojumi, tāpēc īpaši svarīgi ir atrast pakalpojuma sniedzēju ar optimālu cenas un kvalitātes līdzsvaru. Raksta turpinājuma Tu uzzināsi, kā ir iekārtota Comparo platforma un kā notiek produktu salīdzināšana tiešsaistē!

       

4 soļi pie gudras izvēles
Comparo platforma ir iedalīta vairākās apakšsadaļās, katra no kurām ir veltīta konkrētam pakalpojumam. Neatkarīgi no tā, kāds tieši pakalpojums Tevi interesē, salīdzināšana notiek pēc vienotās shēmas un aizņem tikai dažas minūtes. Arī komplicēti pakalpojumi, piemēram, ātrais kredīts internetā ar sliktu kredītvēsturi, kļūst skaidri un saprotami ar Comparo palīdzību. 

 

Reklāma
Reklāma

Lūk, kas Tev jādara, lai atrastu labu kredītu apvienošanas piedāvājumu:

  • ienāc Comparo.me platformā un izvēlies atbilstošo sadaļu;
  • rūpīgi iepazīsties ar pakalpojuma aprakstu – pārbaudi, vai kredītu apvienošana jeb esošo aizdevumu pārkreditēšana ir tas, kas Tev vajadzīgs;
  • atlasi aizdevējus pēc sev svarīgiem parametriem: kredītlimita, procentu likmes, klientu vecuma robežām utt.;
  • izvēlies piemērotus aizdevējus un pārej viņu mājaslapās lai veiktu galīgu izvēli.

Pateicoties detalizētiem pakalpojumu aprakstiem, Tu nekļūdīsies savā izvēlē un vienmēr precīzi zināsi, vai Tev ir vajadzīga kredītu apvienošana, patēriņa kredīts var kredītlīnija. Pēc tāda paša principa strādā arī citu pakalpojumu salīdzināšana.

Parocīgas salīdzināšanas tabulas un liels informācijas apjoms nav vienīgās šīs platformas priekšrocības. Raksta noslēgumā uzzināsi par papildu iemesliem izvēlēties Comparo!

 

        ​ 3 Comparo plusi

1. Lai produktu salīdzināšana būtu efektīva, salīdzināšanas portālam jābūt ne tikai informatīvam, bet arī viegli izmantojamam. Comparo platformu var vienlīdz labi lietot gan datora pārlūkprogrammā, gan viedtālrunī. Starp mājaslapas standarta un mobilo versiju vairs nav atšķirību - abas strādā stabili un nodrošina pilnvērtīgu lietošanas pieredzi.

2. Comparo komanda ne tikai apkopo informāciju par dažādiem moderniem pakalpojumiem, bet arī aktīvi sniedz padomus finanšu jautājumos un preču izvēlē. Mājaslapā var atrast rekomendācijas, kā iegādāties labāko televizoru vai ledusskapi, kā pieteikties nodokļu atmaksai utt. Platforma būs noderīga ne tikai tiem, kuri aktīvi meklē konkrētu pakalpojumu, bet ikvienam, kurš vēlas ietaupīt un gudri rīkoties ar savām finansēm.

3. Comparo nodrošina iespēju pierakstīties jaunumu saņemšanai. Salīdzināšanas portāls turpina attīstīties, tāpēc pierakstoties platformas vēstkopai, Tu pirmais uzzināsi par svarīgiem jaunumiem, īpašajiem piedāvājumiem un jauniem pakalpojumu sniedzējiem. Tā nav reklāma – tās ir ziņas, kas palīdz veikt gudru izvēli.

 

Ikdienā mūsdienu cilvēkam var būt vajadzīgi visdažādākie pakalpojumi – kredītu apvienošana, apdrošināšana, hostings un daudz kas cits. Salīdzināšanas portāls nodrošina iespēju izvēlēties piemērotāko piedāvājumu daudz ātrāk un ietaupīt uz pakalpojuma izmaksām. Ienāc Comparo.me un pārliecinies pats!