Iznākusi grāmata un kalendārs Viesnīca "Transilvānija" 3. Mošķu brīvdienas!

Vienlaikus ar filmu Viesnīca "Transilvānija" 3. Mošķu brīvdienas, kuru jau no 7. jūlija demonstrē lielākajos Latvijas kinoteātros, izdevniecībā Latvijas Mediji iznācis romāniņš bērniem "Viesnīca "Transilvānija" 3. Mošķu brīvdienas” un unikāls kalendārs 2019. gadam visiem filmas draugiem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Visi uz klāja! Laipni lūgts Bermudu trijstūrī! Visu iemīļotie mošķi dodas savas dzīves labākajā un smieklīgākajā kruīzā! Pievienojies Drakam, Meivisai, Džonijam, Denisam, vilkacim Veinam, mūmijai Marejam, Neredzamajam vīram Grifinam un daudziem citiem spocīgi varenā briesmoņu atvaļinājumā! Uzzini, kas notiek šīs smieklīgās monstru komēdijas satraucošajā kruīza piedzīvojumā!

 

Lai filmas iespaidi tik ātri negaistu, savus iemīļotos varoņus varēs satikt kalendārā visu 2019. gadu - Viesnīca "Transilvānija" 3. Mošķu brīvdienas. Kalendārs priecēs ar košiem, jautriem un spocīgiem filmas varoņu attēliem un epizodēm no filmas. Kalendārā ir īpaši atzīmēti skolēnu brīvlaiku datumi, lai katrs var laicīgi sagatavoties labākajiem brīvdienu piedzīvojumiem.

Hotelis Transilvānija

Reklāma
Reklāma

Hotelis Transilvānija

Hotelis Transilvānija komplekts

Grāmata un kalendārs iegādājami Latvijas grāmatu veikalos, elektroniski veikals.la.lv un lielākajās preses tirdzniecības vietās.