"Zinātnes Zona" - īpaša vieta neparastām bērnu ballītēm!

Kad bērniem tuvojas jubilejas, daudzi vecāki lauza galvu par to, kur tās svinēt, lai bērniem šis notikums paliktu spilgtā atmiņā. Tie, kas grib neparastu ballīti, aicināti uz “Zinātnes Zonu”! Būs gan jautri, gan arī ļoti interesanti. 

Tie, kas pazīst Laboratorium.lv, ļoti labi atceras vienu “čirkainu traku profesoru” Vladislavu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tie, kas pazīst Laboratorium.lv, ļoti labi atceras vienu “čirkainu traku profesoru” Vladislavu.

 

Par “Zinātnes Zonu”, lai runā fakti!

    1. Telpas. 
Telpas ir aprīkotas kā īsta laboratorija, lai visi klātesošie varētu izbaudīt zinātnes pasauli. Šeit var atrast milzīgu Rubika kubu kolekciju, neparastu mūzikas instrumentu, dažādas ar zinātni saistītas lietas. Telpas ir plašas – vairāk nekā 200 kvadrātmetru. Līdz ar to būs iespēja gan ērti izklaidēties, gan izdejoties, gan paēst, un mazākiem viesiem – arī izskrieties. Tie, kas vēlas, var uzspēlēt arī galda tenisu. 

 

    2. Darbinieki. 
Tie, kas pazīst Laboratorium.lv, ļoti labi atceras vienu “čirkainu traku profesoru” Vladislavu. Šis enerģijas pilnais cilvēks pats izdomā un arī pārbauda visus eksperimentus. Būdams profesionālais aktieris, viņš ir piesaistījis lielisku aktieru-animatoru komandu, kas var ne tikai radīt foršus eksperimentus, bet arī labi saprast bērnu psiholoģiju, un rūpēties par  to, lai visi justos labi, jautri, un svētki vēl ilgi palīktu bērnu atmiņā! 

 

    3. Programmas.
Ķīmijas un fizikas eksperimenti noteikti ieinteresēs gan bērnus, gan pieaugušos. Turklāt programmas veidotas tā, lai klātesošie eksperimentus ne tikai vērotu, bet pēc iespējas vairāk arī tajos piedalītos. 
Vispirms viesus sagaidīs neaizmirstams interaktīvs zinātniskais šovs, bet pēc tam visiem klātesošajiem būs iespēja darboties meistarklasēs un pašiem radīt ko brīnumainu. Programmā paredzēts arī brīvais laiks svētku maltītei un tortei, kā arī diskotēkai un citām aktīvām izklaidēm. 
Izklaides programmas veidotas dažādu vecuma bērniem, tāpēc būs no kā izvēlēties! Tāpat pasākumu veidotāju komanda vienmēr ir atvērta arī jauniem izaicinājumiem un ir gatava ieklausīties klientu vēlmēs. 

 

Reklāma
Reklāma

 

    4. Papildus pakalpojumi.
Šeit dara visu, lai svētki izdotos vislabākie: par papildus samaksu var pasūtīt gan saldumu galdu, gan ar profesionāla fotogrāfa palīdzību iemūžināt īpašo dienu, gan nopirkt hēlija balonus, gan pasūtīt animatoru mazākiem viesiem. 

 


Kopumā šī ir vienīgā bērnu istaba Rīgā, kuras fokusa centrā ir zinātne. Tas nozīmē, ka pasākumi ir gan izklaidējoši, gan izglītojoši. Ja bērnam tuvojas dzimšanas vai vārda diena – nepalaidiet garām unikālo iespēju sarīkot neaizmirstamus svētkus kopā ar profesionālu komandu superīgā vietā! 

Vairāk lasi šeit.