Ģimenes dienas festivāls BILDĒS

Atzīmējot Latvijas valsts simtgadi, 2018. gads izsludināts par Goda ģimenes gadu, un tā ietvaros gaidāmi daudzi jo daudzi pasākumi un aktivitātes ģimenēm. Pirmais no tiem – Ģimenes dienas festivāls, kas notika 15. maijā Rīgas Motormuzejā. 

Foto: Andris Barbans.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Andris Barbans.

Pasākuma apmeklētājus priecēja ritma grupa "Pulsa efekts", čellu trio "Melo-M". Bērni varēja izbaudīt zinātniskā teātra "Laboratoruim" rādītos brīnumus un priecāties par ledus šovu. 

Bija iespēja izmēģināt hennas zīmējumus, veidot ģimenes kroni, uzņemt ģimenes momentfoto un piedalīties citās aizraujošās aktivitātēs. 

 

Ģimenes dienas festivāls notika sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju, Valsts reģionālās attīstības aģentūru, sadarbības platformu „Demogrāfisko lietu centrs”, Latvijas vecāku organizāciju „Mammamuntetiem.lv”, „3+ Ģimenes karti”. Pasākums iekļauts Latvijas simtgades programmā.

 

Reklāma
Reklāma

Par Latvijas Goda ģimenes gadu
Atzīmējot Latvijas valsts simtgadi, 2018. gads izsludināts par Goda ģimenes gadu. Gada moto: „Laiks bērniem! Latvija ceļā uz ģimenei draudzīgāko sabiedrību”. Latvijas Goda ģimenes gadā ir plānoti daudzveidīgi pasākumi, lai pateiktu paldies un godinātu ģimenes, kurās jau aug bērni, kā arī ir iecerētas aktivitātes, kas veicinātu sabiedrības izpratni par nepieciešamību kļūt par ģimenei ar bērniem draudzīgāku sabiedrību. Latvijas nākotne ir tiešā veidā atkarīga no tās bērniem, tāpēc ne tikai vārdos, bet arī darbos jāapliecina – laiks bērniem! Vairāk informācijas: www.laiksberniem.lv

Facebook.com/GodaGimenesGads

Instagram/GodaGimenesGads.

Atbildīgā institūcija par Latvijas Goda ģimenes gada aktivitāšu īstenošanu – Valsts reģionālās attīstības aģentūra.