Vai tev, riteņbraucēja, jau ir pašmāju dizaineru radītās biksītes "Uguns lapsa" vai "Izveicīgais zaķis"?

Palielinoties aktīvo velosipēdistu skaitam, pašmāju modes zīmola ZIB* dizaineres ir izveidojušas unikālu produktu - polsterētas riteņbraukšanas sieviešu biksītes "Uguns lapsa" un "Izveicīgais zaķis". 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Polsterētās riteņbraukšanas sieviešu biksītes "Uguns lapsa" un "Izveicīgais zaķis" paredzētas valkāšanai zem ikdienas apģērba - īsākiem un garākiem izbraucieniem ar velosipēdu, portālu Mammamuntetiem.lv informēja ZIB*. Kā arī lieliski noderēs sporta treniņos telpās ar body-bike un ārā - izjādēs ar zirgu. Košās ZIB* apdrukas to lietotājam dod dzīvespriecīgu krāsu enerģiju, kas motivē kustīgam un aktīvam dzīvesveidam.

apakšveļa riteņbraukšanai

ZIB* polsterētās biksītes ir profesionāli dizainēta sieviešu apakšveļa riteņbraukšanai, kas radīta un ražota Latvijā. Biksītēs iestrādāts augstas kvalitātes Itālijā ražots polsteris, kas ir īpaši mīksts un piemērots sieviešu anatomijai. Atšķirībā no tradicionālajām velo biksēm - šortiem, šī speciālā veļa ir daudz nemanāmāka, elastīgāka un piemērota ikdienas valkāšanai. Apdarei izmantots mīksts DRY-CLIM audums, kam pievienotas orģinālās ZIB* apdrukas ar lapsu un zaķi, kas lietotājām dos papildus enerģiju un piešķirs velobraucējai ātrumu!

apakšbikses riteņbraukšanai

Biksītes nopērkamas interneta veikalā www.zibstore.com, kā arī labākajos velosipēdu veikalos Rīgā!

polsterēta apakšveļa

Pašlaik ZIB* ir viens no lielākajiem un eksportspējīgākajiem modes zīmoliem Latvijā, kam ik gadu tiek radīti vairāk nekā 400 jaunu tērpu.

Reklāma
Reklāma

 

Foto: Toms Norde

Modele: Nikola Osipova

Grims / mati: Zane Ellere