3 grāmatiņas par Auniņu Šonu un viņa draugu piedzīvojumiem

Auniņa Šona un viņa drauu piedzīvojumi priecē gan lielus, gan mazu. Nu lasāmas 3 jaunas grāmatiņas, ko izdevusi izdevniecība "Zvaigzne ABC". 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Auniņš Šons. Filma. Mazās aitas lielā pilsētā

Auniņu Šonu bērni ir iepazinuši animācijas seriālā par aitu ganāmpulka piedzīvojumiem.

Nu ganāmpulka blēņas un dažādie lauku dzīves notikumi ir skatāmi arī grāmatā. Un ne tikai skatāmi, bet arī lasāmi. Šajā grāmatā aitu ganāmpulks izstrādā varenu joku, lai dabūtu brīvdienu. Tomēr viss nenotiek, kā ieplānots. Pazūd Fermeris, un ganāmpulks dodas uz Lielpilsētu viņu meklēt. Vai Šonam izdosies atrast Fermeri un atvest mājās visas aitas sveikas un veselas?

Grāmatas vidū ir arī uzlīmes.

 

 

Auniņš Šons. Filma. Ganāmpulks pilsētā

Auniņu Šonu bērni ir iepazinuši animācijas seriālā par aitu ganāmpulka piedzīvojumiem.

Nu ganāmpulka blēņas un dažādie lauku dzīves notikumi ir skatāmi arī grāmatā. Un ne tikai skatāmi. Šajā grāmatā Šona, Bicera un pārējo Sūnulejas fermas iemītnieku piedzīvojumi atklājas gan bildēs, gan arī īsos aprakstos un uzdevumos, bet grāmatas vidū ir vairāk nekā 100 uzlīmes. Lai palīdzētu Šonam un viņa draugiem izkļūt no ķibelēm, jāskaita aitas, jāatrisina krustvārdu mīkla, jāiziet labirints, jāatjauno ēdienkarte un jāizpilda vēl citi interesanti un aizraujoši uzdevumi.

Reklāma
Reklāma

 

Auniņš Šons. Ganāmpulka uzvara (Sūnulejas stāstiņi)

Populārā animācijas seriāla un filmas varonis auniņš Šons kopā ar draugiem un sāncenšiem turpmāk būs sastopams ne tikai uz ekrāniem, bet arī grāmatu lappusēs.

Fermā notiek talantu šovs, kurā vistas sacenšas ar aitām. Diemžēl ganāmpulka zvaigzni Šērliju, kuras dziedāšanas prasme ir tikpat ievērojama kā viņas raženais stāvs, pārņēmis šķietami nepārvarams lampu drudzis.
Vai Šonam izdosies pierunāt patiesi burvīgās balss īpašnieci Šērliju uzstāties? Un kurš kļūs par šova uzvarētāju?

Grāmatā ir viss nepieciešamais labai izklaidei un lielai jautrībai – spilgti tēli, aizraujošs sižets, lielisks humors, īsts sacensību gars un asprātīgas komiksveida ilustrācijas gandrīz katrā lappusē, kuru autors ir animācijas mākslinieks Endijs Džeinss.

No angļu valodas tulkojusi Ieva Strelēvica.

 

Ieskaties: www.zvaigzne.lv