Pieci padomi, kā piesaistīt naudas enerģiju un to nezaudēt

Naudu var sūri grūti pelnīt, bet par ļaunu nenāks ievērot arī dažus ticējumus, kā nopelnīto neizkaisīt vējā. Ticēt vai neticiet tiem? Lai katrs lemj pats. Kad izcilajam prātam, ģēnijam Albertam Einšteinam prasījuši, kāpēc viņam virs durvīm piestiprināts pakavs? vai viņš ir māņticīgs? Einšteins atbildējis „Nav nozīmes, kam es ticu. Ticējumi piepildās neatkarīgi no manas ticēšanas vai neticēšanas”.

Nav nozīmes, kam es ticu. Ticējumi piepildās neatkarīgi no manas ticēšanas vai neticēšanas

FOTO: Shutterstock.com

Nav nozīmes, kam es ticu. Ticējumi piepildās neatkarīgi no manas ticēšanas vai neticēšanas


Daži ticējumi un rituāli, kas piesaista naudu un vairo naudas enerģiju.
 
Nes mājās!
Algas dienā nevajadzētu mesties tērēt iepriekšējā mēnesī nopelnīto naudu. Ja šajā dienā ir kaut kas svarīgs jāpērk, labāk  paņemt vajadzīgo summu no iekrājumiem vai pat izmantot patēriņa kredītu, ko nākamajā dienā uzreiz var atmaksāt. Savukārt algai vismaz vienu akti ir „jāpārnakšņo” mājās kopā ar citiem uzkrājumiem un mājās esošajām vērtslietām.

 
Skaiti!
Naudas mīl, ja to skaita. Tas nozīmē, ka vienmēr ir jāzina, cik naudas ir tavā naudas makā vai bankas kontā.

 
Glabā pareizi!
Naudas makā naudas zīmes jāievieto tā, lai tuvāk sirdij un ķermenim ir vērtīgākie papīrīši ar lielākajiem cipariem. Atverot maku, lielajām naudas zīmēm jāatrodas tuvāk ķermenim. Neburzi naudas zīmes un neliec tās ar kājām gaisā!
 

Nešķiries no laimīgās naudaszīmes!
Naudas makā vienmēr jāatrodas laimīgajai naudiņai. Kā to nosaka? Numerologi iesaka šādu metodi - pēdējiem diviem naudas zīmes identifikācijas cipariem jāsakrīt ar tavu dzimšanas gadu. Ja ieraugi naudas zīmi, kurai sakrīt pat trīs vai četri pēdējie cipari, tad tas pat ir vēl labāk! No tādas naudas zīmes nešķiries, jo tas ir tavs naudas talismans. Tiesa, mērķtiecīgi meklēt tādu naudiņu nedrīkst. Tai pie sava īpašnieka jāatnāk pašai.
 

Naudas maks nav čeku krātuve!
Bieži vien naudas maku uztveram kā ērtu glabātuvi dažādām zīmītēm, čekiem, pierakstu papīrīšiem, vizītkartēm. Nedari tā! Naudas makā jābūt tikai naudai un bankas kartēm. Naudas makā nedrīkst turēt tuvinieku fotogrāfijas, jo tās nosūc naudas enerģijas plūsmu un nauda maciņā un bankas kontā nevairojas, bet iespējas nopelnīt vairāk iet secen.

Reklāma
Reklāma