Komplektējam grupas grima kursiem. Vadītāja – TV šovu un seriāla Ugunsgrēks grima māksliniece!

Aicinām pieteikties mēnesi ilgiem, padziļinātiem grima kursiem Gudro Sievu skolā, lai iemācītos pati sev uzklāt grimu dažādām svētku reizēm un arī ikdienai! Pirmās grupas apmācību sāks novembrī un beigs neilgi pirms Ziemassvētkiem – tātad uz gada nogales krāšņajām ballēm skaistu meikapu pratīs uzklāt jau pašas! Nodarbības vada grima māksliniece un stiliste Baiba Grīna, kas strādā seriālā "Ugunsgrēks" un dažādos TV šovos, piemēram, "Dejo ar zvaigzni", "Dejo nost". Gudro Sievu skolas grima kursus atbalsta dabīgās dekoratīvās kosmētikas zīmols „Bellápierre”.

Grima māksliniece Baiba Grīna, kas Gudro Sievu skolā vada nodarbības, ir atbildīga par seriāla Ugunsgrēks tēlu izskatu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grima māksliniece Baiba Grīna, kas Gudro Sievu skolā vada nodarbības, ir atbildīga par seriāla "Ugunsgrēks" tēlu izskatu.

Nodarbības notiks reizi nedēļā piecas nedēļas pēc kārtas. Dalībnieku skaits katrā kursā būs neliels, lai pasniedzēja ar ikvienu kursanti spētu darboties individuāli. Un noslēguma nodarbībā notiks fotosesija, uz kuru kursantes pašas pratīs ne tikai skaisti uzkrāsoties, bet arī saveidot frizūru!

Novembrī mācības uzsāks divas grupas - vienai nodarbības notiks pirmdienās, bet otrai - trešdienās.

Mūsu jaunā grimu kursu pasniedzēja ir grima māksliniece un stiliste Baiba Grīna, kuras vārdu būs ievērojuši tie, kas seko līdzi pašmāju populārākajam seriālam „Ugunsgrēks”, raidījumam "Dullais desmitnieks vai TV šoviem, piemēram, "Dejo ar zvaigzni", "Dejo nost"  u.c.

 

Grafiks pirmdienu grupām: 7., 14., 21., 28. novembris, noslēguma nodarbība - 5. decembris; nodarbības sākas plkst. 18:00

PIETEIKTIES pirmdienas grupai!

Grafiks trešdienu grupām: 16., 23., 30. novembris un 7. un 14. decembris; nodarbības sākas plkst. 18:00

PIETEIKTIES trešdienas grupai! Pārdots!

 

Gudro Sievu skolas grima kursus atbalsta ekoloģisko produktu veikalu tīkls „Biotēka” un dabīgās dekoratīvās kosmētikas zīmols „Bellápierre”, tāpēc šo kosmētiku varēsim izmantot arī darba procesā, gan arī katra kursu apmeklētāja saņems to dāvanā!

 

Ko mēs mācīsimies?

1. nodarbība. Iepazīšanās. Sejas kopšanas pamatnoteikumi, kosmētikas produktu analizēšana (tai skaitā eko kosmētikas), nepieciešamākais sejas kopšanai un grima veidošanai. Jāņem līdzi savu kosmētikas maciņu, lai vizāžiste varētu konsultēt, kas vēl ir nepieciešams tieši tavam kosmētikas maciņam! Saņemsi individuālus ieteikumus sev piemērotāko sejas kopšanas līdzekļu un dekoratīvās kosmētikas izvēlē.

Ilgums: 2 stundas

Piebilde: līdzi jāņem savu kosmētikas maciņu!

 

2. nodarbība. Grima veidošanas pamati, sejas sagatavošana grima uzklāšanai solis pa solim. Noteiksim sejas āda tipu, sejas formu, līnijas. Mācīsimies veikt uzacu korekciju, piemeklēsim veiksmīgāko uzacu līniju tieši savai sejai. Tonālā krēma un pūdera uzklāšana. Grima veidošana dabīgos toņos.

Ilgums: 2 stundas

Piebilde: līdzi jāņem savu pinceti uzacu korekcijas veikšanai

 

3. nodarbība. Krāsu analīze, sezonu tipu iedalījums. Individuāla testēšana pēc krāsu paletēm – piemeklēsim katrai atbilstošākos dekoratīvās kosmētikas toņus. Mācīsimies saskatīt, kuri toņi akcentē tavā sejā visskaistāko.

Ilgums: 2 stundas

 

4. nodarbība. Mācāmies uzklāt grimu, kas veidots pēc individuālas krāsu paletes. Praktisks treniņš. Individuāla palīdzība un padomi.

Ilgums: 2 stundas

Piebilde: līdzi ieteicams ņemt savu papildināto kosmētikas maciņu

 

5. nodarbība. Vakara un svētku grims – ar ko tas atšķiras no ikdienas grima? Un apgūstam 10 minūšu frizūras!

Divas stundas no nodarbības tiks veltītas intensīvam mācību procesam, kura laikā pašu spēkiem uzklāsim sev grimu un arī frizūru. Bet trešo stundu veltīsim fotosesijai pie fotogrāfa Mārtiņa Garā! Ikviena grima kursu absolvente saņems grima mākslinieces Baibas Grīnas parakstītu diplomu, kā arī skaistas fotosesijas bildes. 

Reklāma
Reklāma

Ilgums: 3 stundas (!)

Piebilde: sapošamies, jo paredzēta fotosesija!

 

Tā kā mūsu grima kursus atbalsta ekoloģisko produktu veikalu tīkls  un dabīgās dekoratīvās kosmētikas zīmols , nodarbībās tu uzzināsi arī daudz jauna par ekoloģisko kosmētiku!

 

Mācību procesam nepieciešamie materiāli, tai skaitā dekoratīvā kosmētika, ir iekļauta mācību maksā. Tāpat nodrošinām tējas pauzes ar gardiem cepumiņiem! :)

 

Grima kursu maksa:

Piedāvājam apmaksāt uzreiz visu kursu, pa daļām vai atsevišķi pa vienai nodarbībai.

Ls 16 - vienas nodarbības cena

Ls 65 - maksājot uzreiz par visām nodarbībām (ietaupi Ls 15)

Ja vēlies apmaksāt uzreiz tikai pusi no nodarbību maksas vai vienoties par maksāšanu pirms katras nodarbības, raksti uz baiba@mammam.lv.

 

Grima kursus vadīs grima māksliniece Baiba Grīna 

Baiba Grīna ir stiliste un grima māksliniece, kas ar grimu un tērpiem strādā jau 15 gadus. Viņa ir starptautisku „make up” un „body art” konkursu laureāte, un žūrijas locekle, kā arī pieredzējusi grima un stila veidošanas kursu pasniedzēja (piemēram, Starptautiskā Grima mākslas skola, Unastyle, VJIC  u.c.).

 

Ikdienā Baiba strādā dažādos populāros TV projektos – seriālā Ugunsgrēks, raidījumā Dullais desmitnieks, šovos Dziedi ar zvaigzni, Dejo ar zvaigzni, Dejo nost, Ādamsoni, Brīnumzemes šovs, Ainas šovs u. c.

Vēl Baiba Grīna veido grimu reklāmām, fotosesijām un žurnālu stila lapām, individuāli ar klientiem strādā „Saules salonā”.

 

 

 

Viņa veido arī skatuves tēlus mūzikas un mākslas projektiem, piemēram, Latvijas radio kora programmām, korim „Ave Sol”, „Baltās naktis”, „Rīgai 810”, Dziesmu svētkiem Mežaparka estrādē u.c.

Un savu izskatu Baibai Grīnai uztic tādi prasīgākie Latvijas skatuves cilvēki, kā Baiba Sipeniece - Gavare, Valters Krauze, Linda Leen, Dagmāra Legante, Jana Duļevska u.c.

 

Foto ar Baibas Grīnas darba augļiem!

 

Nodarbības notiek Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā), vairāk informācijas baiba@mammam.lv

Ilustrācijām izmantoti TV 3 publicitātes foto.