Līdz nāve mūs šķirs... Divus mīlošus vecīšus apglabās vienā zārkā

8. februārī pēc ilgas slimības mūžībā tika aizsaukts 80 gadus vecs kara veterāns Viktors. Deviņas dienas vēlāk sirds apstāja pukstēt Viktora mīļotajai, kurai viņš visu mūžu bijis uzticīgs. Vecīšu mazbērni abus seniorus nolēma apglabāt kopā vienā kapā.

Būdami kopā kopš 1954.gada, viņi arī savā kapā būs nešķirami. Pāris, kas šogad februārī mira ar deviņu dienu starpību, tiks apglabāts dubultzārkā sadevušies rokās.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Būdami kopā kopš 1954.gada, viņi arī savā kapā būs nešķirami. Pāris, kas šogad februārī mira ar deviņu dienu starpību, tiks apglabāts dubultzārkā sadevušies rokās.

Stāsts par mīlu mūža garumā un teju vienlaicīgu aiziešanu no šīs pasaules aizkustinājis visu Lielbritāniju. 82 gadus vecais Viktors Bovers februāra sākumā zaudēja cīņu ar asins vēzi, bet pēc deviņām dienām slimnīcā nomira arī viņa sieva – divus gadus jaunākā Elsija Bovere. 

 

Pāris dzīvoja laulībā kopš 1954.gada marta, un kopā viņus arī apglabās. Bēres dubultzārkā paredzētas pirmdien Jorkšīrā, turklāt abu plaukstas gulēs viena otrā. 

 

Boveri iepazinās agrā jaunībā pusaudžu gados, un kopš tā laika nav gribējuši šķirties ne mirkli. Viņiem ir divi bērni, deviņi mazbērni un trīs mazmazbērni. Pāra 54 gadus vecā meita Šarona britu presei pauda, ka „viņi vienmēr bija kopā un kopā arī nomira”. Šarona teic, ka dzīves laikā redzējusi tēti vai mammu raudam, ja gadienā kādu iemeslu dēļ nācies būt šķirtiem kaut vai uz pāris dienām. 2009.gadā Viktoram konstatēja vēzi, nupat tas viņu paņēmis, un deviņas dienas pēc tam mīļotā nāvi nav varējusi izturēt Elsijas sirds. „Mamma nomira no salauztas sirds,” uzskata meita. 

 

Elsijai mirstot, viņas pēdējais teikums bijis: „Atvainojiet, ka pametu jūs visus”. 17.februārī sieviete devās debesīs pie sava mīļotā Viktora. Starp citu, Boveru pāra bēres būs pirmā reize Jorkšīrā, kad notiks apglabāšana dubultā zārkā. 

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv

Foto: ekrānuzņēmums no Dailymail.co.uk