FOTOkonkurss! Iesūti savu jautro foto un laimē biļetes uz kino visai ģimenei!

Mēdz būt briesmīgi jautras, jautras vai vienkārši briesmīgas dienas... Iesūti savu foto jaunajam konkursam, ko rīkojam par godu bērnu filmai “Aleksandrs un briesmīga, murgaina, neizdevusies, ļoti slikta diena”. 

Traki jautra diena? Iesūti šādas dienas foto jaunajam konkursam! Kadrs no filmas “Aleksandrs un briesmīga, murgaina, neizdevusies, ļoti slikta diena”.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Traki jautra diena? Iesūti šādas dienas foto jaunajam konkursam! Kadrs no filmas “Aleksandrs un briesmīga, murgaina, neizdevusies, ļoti slikta diena”.

Rīts Aleksandram iesākās briesmīgi: košļene, kura vēl vakarā atradās viņam mutē, tagad ir sapinusies matos, ceļoties no gultas, viņš paslīdēja uz skrituļdēļa un savu džemperi nejauši iemeta izlietnē ar ūdeni. Jau tad bija skaidrs, ka ir gaidāma briesmīga, murgaina, neizdevusies, ļoti slikta diena. Filma kinoteātros Latvijā no 17.oktobra!

 

Skaties jaunās filmas “Aleksandrs un briesmīga, murgaina, neizdevusies, ļoti slikta diena” treileri!

 

Iesūti savu jautri briesmīgo vai briesmīgi jautro foto Mammamuntetiem.lv un LabsKino jaunajam fotokonkursam; balvās – biļetes uz kino visai ģimenei, T-krekli, glāzes un blociņi ar filmas simboliku.

 

Lai piedalītos konkursā:
1.
Iesūti savu foto uz epastu redakcija@mammam.lv vai pievieno Galerijās kategorijā "Brrriesmīgi jautri!" līdz 28. oktobrim (ieskaitot);

2. Konkursam vari pievienot vienu vai vairākus foto, īsumā uzrakstot arī bildes parakstu;

Reklāma
Reklāma

3. Uzvarētājus noteiks konkursa organizatori – LabsKino un Mammamuntetiem.lv redakcija. Kopumā būs 8 uzvarētāji!

BALVĀS:

1. un 2. vietas ieguvējiem balvās biļetes uz kino visai ģimenei (4 biļetes), T-krekls un 2 glāzes vai blociņi ar filmas simboliku. Vēl piecus konkursantus apbalvosim ar T-krekliem, kas radīti par godu jaunajai filmai “Aleksandrs un briesmīga, murgaina, neizdevusies, ļoti slikta diena”!

 

LabskinoApmeklē LabsKino:

Facebook.com/LabsKino

Twitter.com/LabsKino

filma bērniem