Klasika: marinēti ķirbji ar krustnagliņām

 06. janvāris 2016 16:25 Recepte  skatījumi: 19504



Foto: Shutterstock.com

Ziemas kārums!


 

Proporcijas nezinu - pēc garšas. Iepriekšējā vakarā sagriež ķirbi gabaliņos un uzlej vieglu etiķūdeni, tas lai ķirbis neizšķīstu vārot.

 

Nākošā dienā liek uz uguns, pieliek visu pārējo un vāra, kad mīksti gabaliņi-gatavs un burkās iekšā.

 

 Iesūtījusi: Vaira (ex Kārkliņa) 

Sastāvdaļas

1. Krustnagliņa
2. Kanēlmiziņa
3. Cukurs
4. Etiķis
5. Ķirbis


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk