Rupjmaizes maisījums

 18. septembris 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 3073



 

Cietu nobriedušu maizi sarīvē, samaisa ar daļu cukura. Putu krējumu saputo, pieliekot cukuru. Liek stikla traukā kārtām: maizi, ievārījumu, putu krējumu, līdz viss salikts. Nobeidz ar putu krējumu, izgrezno ar ievārījumu vai svaigām ogām. Pasniedz ar pienu.

 

Recepte no grāmatas: Ēdieni no iekšzemes produktiem/Latvijas Lauksaimniecības kamera. – Rīga: Līdums, 1992  (Oriģinālizdevums 1937)

Sastāvdaļas

1. Putu krējums
1 1/2 glāze
2. Nobriedusi maize
300 g
3. Ievārījums
250 g
4. Cukurs
100 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk