Ozols, Jānis Pētersons, Edgars Masaļskis, Žanis Peiners – šīs un citas zvaigznes varēs satikt Bērnu dienas festivālā

Bērnu dienas festivāls jau šajā nedēļas nogalē! Bērniem un jauniešiem būs iespēja uzspēlēt hokeju ar hokejistu Edgaru Masaļski, mini basktebolu ar Žani Peineru un arī lielkoncertu vadīs sabiedrībā pazīstamas personības!
Bērnu dienas festivāla lielkoncertam būs vairākas daļas un vienu no tām vadīs pazīstamais reperis Ozols.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērnu dienas festivāla lielkoncertam būs vairākas daļas un vienu no tām vadīs pazīstamais reperis Ozols.

Jau ziņojām, ka par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai un skolēnu vasaras brīvlaika sākumam sestdien, 1. jūnijā, no plkst. 11 līdz 17, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” Doma laukumu Vecrīgā pilnībā pārvērtīs par svētku vietu bērnu atpūtai, rotaļām, priekam, smiekliem un bērnības svinēšanai. Pasākuma apmeklējums ir bez maksas. Bērnu dienas festivālu atbalsta Bērnu aizsardzības centrs un Rīgas valstspilsētas pašvaldība.

 

Hokeja spēle uz mākslīgā ledus ar Edgaru Masaļski

Pasākuma laikā Doma laukumā gaidāmas daudzveidīgas aktivitātes, kurās bez maksas varēs piedalīties ikviens pasākuma apmeklētājs. Piemēram, hokeja skola “Baltijas vilki” ierīkos mākslīgā ledus laukumu un festivāla dalībnieki varēs iejusties hokejistu lomā, izdarot metienus hokeja vārtos. Bērnu dienas festivālā piedalīsies hokeja skolas mazie hokejisti un arī skolas līdzdibinātājs, nopelniem bagātais vārtsargs Edgars Masaļskis. 

 

Mini basketbols ar “Danonki” un Žani Peineru

Pasākumā apmeklētājiem būs iespēja cienāties ar "Actimel" un "Danonki" produktiem, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs visa pasākuma garumā no plkst. 11.00 līdz 17.00. Piemēram, “Actimel” rīkos imūnspēles, kurās rotaļu veidā varēs uzzināt, kā rūpēties par savu un savas ģimenes imunitāti katru dienu. Savukārt "Danonki" organizēs mini basketbolu, kur piedalīsies pat pazīstamais basketbolists Žanis Peiners!

“Danonki” mini basketbolu kopā ar basketbolistu Žani Peineru būs iespējams uzspēlēt aptuveni laika posmā no plkst. 15.00 līdz 17.00.

 

Kopā ar bērniem un jauniešiem lielkoncertu vadīs Oskars Florencs-Vīksne, Ozols un Jānis Pētersons 

Bērnu dienas festivāla centrālais notikums ir lielkoncerts, kurā uzstāsies vairāk nekā 500 bērnu un jauniešu no visas Latvijas. Dienas garumā uzstāsies dažādi kolektīvi – būs skatāmi daudzveidīgi deju žanri, dziedātāji, mūzikas instrumentu ansambļi un pat cīņas un citi sporta veidi.

Aktieris Oskars Florencs-Vīksne koncertu vadīs kopā ar Evelīnu.

 

Reklāma
Reklāma

Bērnu un jauniešu lielkoncerts norisināsies no plkst. 11.00 līdz 16.00 – koncertam būs vairākas daļas un katru no tām tandēmā ar bērniem un jauniešiem vadīs aktieris Oskars Florencs-Vīksne, mūziķi Ozols un Jānis Pētersons. 

Vienu no lielkoncerta daļām vadīs arī pazīstamais reperis Ozols. 

 

Bērnu dienas festivālu atklās labklājības ministrs Uldis Augulis un vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa. 

 

Festivāla noslēgumā – grupas “Citi zēni” koncerts

Bērnu un jauniešu lielkoncerts noslēgsies ar grupas “Citi zēni” koncertu, tādējādi noslēdzot Bērnu dienas festivālu un atklājot vasaras brīvlaika sākšanos!

 

Par Bērnu dienas festivālu

Bērnu dienas festivāls ir īpaši bērnu un jauniešu godināšanai veidots pasākums, ko līdz ar skolēnu vasaras brīvlaika sākšanos un Starptautiskās bērnu aizsardzības dienas atzīmēšanu rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”. Šogad festivāls notiek sestdien, 1.jūnijā, no plkst. 11.00 līdz 17.00, Vecrīgas sirdī – Doma laukums būs pilnībā pārvērsts par svētku vietu bērnu atpūtai, rotaļām, priekam, smiekliem un bērnības svinēšanai. Lielkoncertā uzstāsies vairāk nekā 500 bērnu no visas Latvijas, koncerts noslēgsies ar grupas “Citi zēni” uzstāšanos. Doma laukumā dienas garumā gaidāmas arī citas dažāda vecuma bērniem piemērotas aktivitātes; pasākumā un aktivitātēs varēs piedalīties bez maksas. 

Bērnu dienas festivāla mērķis ir vērst sabiedrības uzmanību bērnu vajadzībām un atbalstam. Festivālu atbalsta Bērnu aizsardzības centrs un Rīgas valstspilsētas pašvaldība.

Saistītie raksti