Bērnu dienas festivālā varēs piedalīties imunitātes spēlēs un cienāties ar Actimel un Danonki

Par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai un vasaras brīvlaika sākumam 1.jūnijā Vecrīgā, Doma laukumā, notiks Bērnu dienas festivāls, tāpēc gaidāms ne vien lielkoncerts un grupas “Citi zēni” uzstāšanās, bet arī daudzveidīgas aktivitātes, kas piepildīs visu Doma laukumu. Piemēram, piedaloties spēlēs, bez maksas varēs cienāties ar Actimel un Danonki produktiem!
Ģimenes un bērnus gaida skaisti un garšīgi pārsteigumi

FOTO: Mārcis Gaujenietis

Ģimenes un bērnus gaida skaisti un garšīgi pārsteigumi

Pasākuma skatuves dalībniekiem un apmeklētājiem būs iespēja cienāties ar Actimel un Danonki produktiem, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs visa pasākuma garumā no plkst. 11.00 līdz 17.00.

“Actimel” imūnspēles

Doma laukumā vienu no aktivitātēm rīko “Actimel” – gaidāmas imūnspēles, kurās rotaļu veidā varēs uzzināt, kā rūpēties par savu un savas ģimenes imunitāti katru dienu.

Tie, kas piedalīsies imūnspēlēs, dāvanā varēs saņemt gardo “Actimel” jogurta dzērienu! Gaidāmas šādas aktivitātes:

  • Ikdienas soļi imunitātes stiprināšanai;
  • Dienas grafiks tavai imunitātei;
  • Saliec stipru imunitāti.

 

 

Mazākajiem apmeklētājiem spēles ar “Danonki”

  • Danonki mini basketbols un bildēšanās ar lielo Danonki visas dienas garumā;
  • 15:00-17:00 piedalīties Danonki mini basketbola aktivitātē kopā ar basketbolistu Žani Peineru.

 

Reklāma
Reklāma

 

Vairāk par festivāla aktivitātēm meklē šeit!

 

Par Bērnu dienas festivālu

Bērnu dienas festivāls ir īpaši bērnu un jauniešu godināšanai veidots pasākums, ko līdz ar skolēnu vasaras brīvlaika sākšanos un Starptautiskās bērnu aizsardzības dienas atzīmēšanu rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”. Šogad festivāls notiek sestdien, 1.jūnijā, no plkst. 11.00 līdz 17.00, Vecrīgas sirdī – Doma laukums būs pilnībā pārvērsts par svētku vietu bērnu atpūtai, rotaļām, priekam, smiekliem un bērnības svinēšanai. Lielkoncertā uzstāsies vairāk nekā 600 bērnu no visas Latvijas, koncerts noslēgsies ar grupas “Citi zēni” uzstāšanos. Doma laukumā dienas garumā gaidāmas arī citas dažāda vecuma bērniem piemērotas aktivitātes. 

Bērnu dienas festivāla mērķis ir vērst sabiedrības uzmanību bērnu vajadzībām un atbalstam. Festivālu atbalsta Bērnu aizsardzības centrs un Rīgas valstspilsētas pašvaldība.

 

Skaties atskata video no Bērnu dienas festivāla Esena dārzos!

 

Šo vērienīgo pasākumu bērnu godināšanai rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”, atbalsta Bērnu aizsardzības centrs un Rīgas valstspilsētas pašvaldība.

Saistītie raksti