Ko Rīgā darīt Lieldienās? Kultūras un izklaides pasākumi

Šodien Rīgā turpināsies Lieldienu kultūras un izklaides pasākumi.
Izbaudi muzikālas Lieldienu svinības!

FOTO: Shutterstock.com

Izbaudi muzikālas Lieldienu svinības!

Pirmajās Lieldienās

  • Plkst.12 kultūras centra "Imanta" pagalmā lieli un mazi aicināti svinēt Pārdaugavas Lieldienas. Svētku programmā - sadziedāšanās un rotaļas kopā ar folkloras kopām "Ogas" un "Savieši", olu krāsošana, ripināšana, šūpošanās, meistardarbnīcas. Pasākumu vadīs Iveta un Vidvuds Medeņi.
  • Plkst.12 Kultūras centra "Iļģuciems" Lielajā zālē notiks zīmējumu teātris "7 pasakas par Ņukucīti".
  • No plkst.12 līdz 16 Kultūras pilī "Ziemeļblāzma" notiks pasākums "Liela nāca Lieldieniņa". Tajā piedalīsies Rīgas Danču klubs, postfolka mūzikas grupa "Katrīnas Dimantas trio", etno mūzikas grupa "Zeidi", pasākuma vadīs Salvis Sprūžs.
  • No plkst.16 līdz 17 Kultūras centra "Mazā ģilde" Lielajā zālē notiks Lieldienu koncerts "Halleluyah", kurā piedalīsies senās mūzikas ansamblis "Ludus" (mākslinieciskā vadītāja Māra Birziņa), Rūdis Cebulis (soprānists) un Beatrise Vilde (mecosoprāns).

 

Reklāma
Reklāma

Otrajās Lieldienās

  • No plkst.12 līdz 14.30 VEF Kultūras pilī notiks pasākums "Riti, riti, Saulīte!" Tajā piedalīsies Ilga Reizniece un Māris Muktupāvels, vadīs Zoja Heimrāte. Būs iespēja dziedāt dziesmas un iet rotaļās, piedalīties tradicionālajos rituālos un citās izklaidējošās aktivitātēs, kā arī šūpoties.
  • No plkst.12 līdz 17 Mežaparka Lielajā estrādē par godu svētkiem notiks pasākums "Lieldienu pikniks". Sanākušos izklaidēs postfolkloras grupa "Daba San" un folkloras kopa "Teikas Muzikanti", kā arī būs izglītojošas aktivitātes bērniem. Pasākumu vadīs Juris Mūrmanis.
  • No plkst.14 līdz 16 kultūras pilī "Ziemeļblāzma" notiks jampadracis Lieldienās ar orķestri "Rīga". Jampadracī piedalīsies orķestra "Rīga" metālpūšamo instrumentu grupa Kristiana Kalvas vadībā, Dmitrijs Pudovs no Rīgas Cirka skolas, un koncertu vadīs Raitis Zapackis.
  • Lieldienu svētku programmu noslēgs Pavasara festivāla "Windstream" koncerts" Parīzes iedvesmotie" 12.aprīlī plkst.19 Lielajā ģildē. Tajā piedalīsies Adelaide Ferjēra un orķestris "Rīga".

Saistītie raksti