IKEA Zviedru restorānā turpmāk katru trešdienu notiks Jauno vecāku rīti. Nākamās sarunas tēma: zīdaiņa ikdienas aprūpe

IKEA Jauno vecāku rītu ietvaros trešdien, 20. martā, no plkst. 10.30-11.30, notiks saruna ar sertificētu fizioterapeiti Līnu Garo. Temats: Jaundzimušā un zīdaiņa ikdienas aprūpe. Jauno vecāku rīti ir apmeklējami bez maksas.
Topošie un jaunie vecāki, vecvecāki un citi, kuru ikdiena saistīta ar mazuļa aprūpi aicināti uz IKEA Jauno vecāku rītiem. Katru trešdienu plkst. 10.30–11.30 tiekamies mājīgajā Zviedru restorānā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Topošie un jaunie vecāki, vecvecāki un citi, kuru ikdiena saistīta ar mazuļa aprūpi aicināti uz IKEA Jauno vecāku rītiem. Katru trešdienu plkst. 10.30–11.30 tiekamies mājīgajā Zviedru restorānā.

Kamēr bērniņš nav iemācījies staigāt (un vēl kādu laiku pēc tam), viņam ierasta atrašanās vieta ir māmiņas vai tēta klēpis. Ne velti viens no pirmajiem vārdiem, ko mazie apgūst, ir: “Opā!”.

 

Tāpēc ir ļoti svarīgi, lai ikviens, kurš iesaistīts mazuļa ikdienas aprūpē prastu viņu pareizi celt, nēsāt, nolikt, pārģērbt un pārmainīt autiņbiksītes. Un tad vēl vecākiem mēdz būt daudzi citi ar aprūpi saistīti jautājumi: vai zīdainim jāķemmē mati, ko darīt ar piena kreveli, kā jāģērbj bērniņš, pavasarī ejot ārā un guļot ārā, kā zināt, vai bērniņam ir silti utt., utt.


“Pareizi aprūpējot mazuli, vecāki spēj viņam palīdzēt virzīties uz pareizu un secīgu attīstību – nevis bremzēt vai stimulēt to. Piemēram, vecākiem noteikti jāatceras, ka zīdaiņa aprūpei jānotiek simetriski – gan uz labo, gan kreiso pusi,” piekodina fizioterapeite Līna Garā, kura vecākiem mazuļa aprūpi rādīs arī praktiski. 

Lai pieteiktos Jauno vecāku rītu nodarbībai, spied ŠEIT.


20. martā IKEA Jauno vecāku rītu nodarbību vadīs sertificēta fizioterapeite Līna Garā. Topošajiem un jaunajiem vecākiem viņa stāstīs, rādīs un aicinās izmēģināt, kā pareizi aprūpēt zīdaini. Tāpat stāstīs, kā zīdaini pareizi vannot, kā ar mazulīti vecāki var rotaļāties un kāpēc tas ir svarīgi, kā arī atbildēs uz vecāku jautājumiem. 

IKEA Jauno vecāku rīti notiek sadarbībā ar vecāku organizāciju “Mammamuntetiem.lv”. 

Reklāma
Reklāma

Pasākums paredzēts IKEA Family kluba biedriem kā pateicība par lojalitāti. Iestāšanās IKEA Family klubā ir bez maksas un pieteikties tajā vienkāršā veidā varēs arī uz vietas Jauno vecāku rītā. 

 

Seko līdzi arī:

Grūtniecības kalendāram – grūtniecības norisei un bērniņa attīstībai pa nedēļām

Zīdaiņa attīstības kalendāram – mazulīša attīstībai pa mēnešiem

Bērna attīstības kalendāram – bērna attīstībai no gada vecumam līdz pilngadībai

Saistītie raksti